افزایش برداشت پیاز از هرمزگان

‌از ابتدای فصل برداشت تاکنون 240 هزار تن پیاز از 9 هزار و 350 هکتار زمین‌های کشاورزی هرمزگان برداشت شده است.
کد خبر: ۱۰۱۸۹۸۱

‌به گزارش ایسنا، ‌مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت 264 هزار و 800 تن محصول برداشت شود.

سید رضا امیری زاده با بیان اینکه فصل برداشت پیاز در استان نیمه دوم اسفند تا اواسط اردیبهشت است، تصریح کرد: برداشت امسال نسبت به پارسال 15 درصد افزایش داشته است.وی علت افزایش تولید را افزایش سطح زیر کشت دانست و عنوان کرد: مهمترین مناطق کشت پیاز در استان شهرستان‌های رودان، بندرعباس، میناب، پارسیان و بندرلنگه است.امیری زاده اضافه کرد: پیاز‌های برداشت شده به استان‌های تهران، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی ارسال می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها