به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، این شرکت با ارائه یکی نوآوری جدید در قالب «پلتفرم آزمایشی موبایل» (Mobile Trial Platform یا به اختصار MTP) برای نسل پنجم، زمینه را برای دستیابی به این فناوری زودتر از پیش بینی های قبلی فراهم ساخته است.
شرکت های نوکیا و اریکسون نیز در توسعه این پلتفرم اینتل را یاری داده اند
این خبر را مدیر بخش مشتریان و کسب و کار اینترنت اشیای اینتل و در خلال یک کنفرانس خبری اعلام نمود و تاکید کرد که با استفاده از این پلتفرم آزمایشی امکان تکمیل و پیاده سازی تجاری فناوری 5G تا پایان سال ۲۰۲۰ میسر خواهد شد.
ابزار جدید به تولید کننده های تجهیزات مخابراتی این امکان را می دهد تا سازگاری و عملکرد ابزارهای فعلی یا نمونه های جدید تولیدی با فناوری نسل پنجم را به ساده ترین و کم هزینه ترین شکل ممکن مورد آزمایش قرار دهند. به بیان دقیق تر، تولید کنندگان می توانند به کمک MTP سازگاری تجهیزات خود با استاندارد رادیویی تازه ای که برای فناوری 5G وضع شده را تست نمایند.
البته لازمه تحقق همه این اهداف تا سال ۲۰۲۰ آن است که استاندارد رادیویی مورد اشاره یا همان «5G NR» طبق زمان بندی های قبلی تا قبل از پایان سال ۲۰۱۸ تدوین و عملیاتی شود. اینتل تاکید دارد که تا قبل از تدوین کامل استاندارد مذکور امکان تکمیل پلتفرم آزمایشی موبایل نسل پنجم نیز فراهم نخواهد بود، اما آنها می توانند نمونه اولیه آن را برای به نمایش گذاشتن تغییرات لازم، تا قبل از پایان سال جاری میلادی در دسترس تولیدکنندگان قرار دهند.
لازم به ذکر است اینتل در زمینه توسعه این پلتفرم آزمایشی به هیچ وجه تنها نبوده، بلکه پس از رونمایی از نخستین نمونه آزمایشی آن در نمایشگاه MWC 2016، کمپانی هایی چون نوکیا و اریکسون و همچنین چند اپراتور مطرح موبایل دنیا نیز در تکمیل آن همکاری نزدیکی با این چیپ ساز مطرح داشتهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب