
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، جانت بیخبر از آنکه چه میهمانان ناخواندهای در صدفهای خام در انتظار او هستند آنها را خورد و این آغاز یک مرگ تدریجی دردناک بود. درون صدفها مملو از باکتریهای گوشتخواری بود که وضعیت جانت را در عرض 48 ساعت دگرگون کرد و زن نگونبخت پس از گذراندن لحظاتی دردناک جان خود را از دست داد.
دوستان جانت در حال حاضر مشغول اطلاعرسانی درباره این بیماری هستند و هشدارهایی درباره مصرف نکردن جانداران دریایی به صورت خام می دهند. آنها همچنین به خطر ورود باکتری گوشتخوار از طریق زخمهای روی بدن در صورت ورود به آبهای آلوده اشاره کردهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان