دستور پخت «بزقورمه»

بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است.
کد خبر: ۱۱۲۱۱۲۴
دستور پخت «بزقورمه»

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد.

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

•نوع غذا: خورشت

•وعده غذایی: ناهار شام

•زمان پخت : 120دقیقه

•زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر

•نخود : یک پیمانه

•پیاز : یک کیلوگرم

•سیر : یک بوته

•گوشت بدون استخوان : 500 گرم

•کشک : به میزان لازم

•نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

•زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری

•نعنا داغ : به میزان لازم

•گردو خرد شده : به میزان لازم

•آب : 2 پیمانه

طرز تهیه بز قورمه

1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها