دستور پخت «بزقورمه»

بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است.
کد خبر: ۱۱۲۱۱۲۴
دستور پخت «بزقورمه»

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد.

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

•نوع غذا: خورشت

•وعده غذایی: ناهار شام

•زمان پخت : 120دقیقه

•زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر

•نخود : یک پیمانه

•پیاز : یک کیلوگرم

•سیر : یک بوته

•گوشت بدون استخوان : 500 گرم

•کشک : به میزان لازم

•نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

•زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری

•نعنا داغ : به میزان لازم

•گردو خرد شده : به میزان لازم

•آب : 2 پیمانه

طرز تهیه بز قورمه

1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها