سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، نعمتالله مسعودی متخصص طب ایرانی، در خصوص روشها و توصیههای طب ایرانی برای به تعادل رسیدن وزن افراد توضیح داد: در طب ایرانی تعاریف مشخصی از چاقی و لاغری وجود دارد و این طب چاقی را به دو دسته مجزا تقسیمبندی میکند.
وی افزود: برخی از چاقیها مربوط به افزایش چربی بدن افراد بوده و دسته دیگر مربوط به افزایش حجم عضلات بدن است که باید این دو مبحث از یکدیگر جدا شوند. معمولاً در طب ایرانی افرادی که دارای چربی زیاد هستند دارای مزاج سرد بوده و افرادی که چاقیشان به دلیل عضلات بدن است دارای مزاج گرم هستند.
این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه در زمینه تجویز دارو برای لاغری افراد باید مشکلات این افراد به درستی تشخیص داده شود، گفت: اگر بیماران مبتلا به چاقی گیاهان دارویی مناسبی را مصرف نکنند ممکن است مشکلاتی گریبانگیر آنها شود، به طور مثال اگر فردی دارای چاقی نوع گرم باشد به وی مصرف سالاد کاهو و آب زیاد توصیه میشود. در صورتی که اگر چاقی همین فرد به دلیل افزایش حجم عضلات باشد نمیتوان این مواد غذایی را برای وی تجویز کرد.
مسعودی تأکید کرد: در طب ایرانی نسخه واحدی برای درمان چاقی وجود ندارد در صورتی که مشاهده میکنیم در برخی از عطاریها افراد بدون در نظر گرفتن شرایط بیماران برایشان داروهایشان لاغرکننده تجویز میکنند که این موضوع میتواند سلامت آنها را به خطر بیندازد.
وی با بیان اینکه اگر دستگاه گوارش افراد نیز با مشکلاتی مواجه باشد مصرف سرکه میتواند مشکلات زیادی برای فرد ایجاد کند، گفت: مشاهده میکنیم که بسیاری از افراد به صورت خودسرانه برای لاغر شدن اقدام به مصرف سرکه میکنند که مصرف این ماده شاید در یک دوره کوتاهمدت بتواند باعث سوختن چربیها شود ولی در یک بازه زمانی طولانی میتواند عوارض جدی برای افراد ایجاد کند.
این متخصص طب ایرانی در پایان توصیه کرد: جویدن صحیح غذا میتواند کمک زیادی به هضم آن کرده که این موضوع میتواند در به تعادل رسیدن وزن افراد نقش مهمی ایفا کند. بهتر است افراد پس از خوردن غذا لقمه را 32 مرتبه بجوند تا غذا به طور کامل هضم شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد