تغذیه در هوای ناسالم
آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت عمومی بدن است و ذرات آلاینده سرب، دیاکسید گوگرد، نیتروژن و ذرات معلق با ورود به بدن، در ریهها تهنشین میشوند و حتی از طریق خون به سایر اندامها میرسند.
آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت عمومی بدن است و ذرات آلاینده سرب، دیاکسید گوگرد، نیتروژن و ذرات معلق با ورود به بدن، در ریهها تهنشین میشوند و حتی از طریق خون به سایر اندامها میرسند.
آش، آبگوشت، اشکنه یا کلهجوش؛ اینها حکایت غذاهای سنتی ایرانی است که ترکیب و تلفیق مزههای بینظیر و مواد غذایی پرخاصیتی است که در کنار یکدیگر میتوانند معجون کاملی از تغذیه و سلامت را به ما ارائه دهند، اما ماجرای غذاهای سنتی ایرانی و عطر خوشایند دستپخت مادر و مادربزرگ در خانه فقط و فقط حکایت خوردن یک خوراک خوشعطر و طعم نیست!
در شرایطی که هرکدام از ما به نوعی دنبال رژیمگرفتن و لاغرشدن هستیم، فستفودها و غذاهای آماده در هجمهای سنگین به سلامت، روز به روز ما را فربهتر میکنند.
در فرهنگ ایرانزمین، آشپزی هنری ارزنده است. شادابی، تندرستی و توانایی انجام کارها، مقاومت در برابر بیماریها، تولیدمثل و طول عمر اعضای خانواده همگی در گرو برنامهریزی صحیح غذایی است.
میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه میشود. این غذای خوشمزه از معروفترین غذاهای استانهای جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر است.
خورش غوره یکی از انواع خورشهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، بهدلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید است.توصیه میکنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقهمندهستند، این خورش خوشمزه را امتحان کنند.
بیتردید موقع آشپزیکردن و پختوپز غذا،بهخصوص سرخکردن غذاهایی مانند کوکو و کتلت هیچ چیزی به اندازه چسبیدن غذا به ماهیتابه ناخوشایند نیست.چسبیدن غذا،هم شکل و شمایل غذایی را که پختهایم از بین میبرد و هم میتواند روی مزه آن تاثیر منفی بگذارد،به همین خاطر است که اغلب ما ترجیح میدهیم برای سرخکردن این نوع غذاها یا حتی پختن پلو و غذاهایی که ترجیح میدهیم قالبی در بیاید از ظروف نچسب یا تفلون استفاده کنیم؛ قابلمهها و ماهیتابههایی که اگرچه کارما رابرای پختوپزبسیار آسان میکند،اما کارشناسان استفاده از آنهارا زیادتوصیه نمیکنندبهخصوص اگر این تفلونها خط وخش بردارد.
رشتهپلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که قدمت بالایی نیز دارد. رشتهپلو یکی از انواع پلوهای طبخ شده در آشپزی ایرانی است و گمان میرود اولین بار همدانیها این غذای خوش طعم را طبخ کردهاند. امروز اما در سراسر ایران رشتهپلو به عنوان یک غذای سنتی و لذیذ پخته و مصرف میشود. این غذا برای نذری دادن هم گزینه خوبی به شمار میرود.
شلهزرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که بهعنوان دسر هم شناخته میشود، البته امروزه بیشتر بهعنوان پیشغذا تهیه میشود. نکته جالب در مورد شلهزرد این است که مانند غذاهایی مثل قیمه و عدسپلو بهعنوان یک غذای مناسبتی شناخته میشود و به همین دلیل معمولا در مناسبتهای خاص مذهبی بهعنوان نذری به مقدار زیاد طبخ میشود.
دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف است که این روزها با برگهای تازه و سر سبز درختان انگور میتوان این غذای خوشمزه و خوش قیافه را تهیه کرده و از عطر و طعم آن لذت برد. در واقع دلمه برگ مو یک فینگر فود سنتی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد