علی بهره مند در گفت وگو با خبرنگار جامجم آنلاین افزود: بسیاری از مواد اولیه در این صنف از جمله تخممرغ به دلیل کمبود و نیز پودر نارگیل و شکلات و .. به علت نوسانات نرخ دلار گران شده درحالیکه ما برای افزایش قیمت شیرینی و شکلات برنامهای نداریم و نرخ آن تغییر نکرده است .
وی با اشاره به بخشنامه ای که اردیبهشت ماه امسال به صنف قنادان ابلاغ شد و طبق آن قنادان موظف به کسر وزن جعبه شدند، اظهار کرد: قنادان موظفند شیرینی را با وزن خالص بفروشند، بازرسین اتحادیه در کنار بازرسان اصناف و تعزیرات بر شیرینی فروشیها نظارت میکنند و در صورت بروز مشکل مردم میتوانند با شماره 124و یا از طریق شمارههای 66944477 و یا 66944499 تماس گرفته و شکایتهای خود را مطرح کنند.
رئیس اتحادیه قنادان قیمت هر کیلو شیرینی را وابسته به کیفیت آن دانست و بیان کرد: واحدهای صنفی به لحاظ کیفی به سه دسته درجهبندی شدهاند که برای درجه یک آن قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر خامهای 21 هزار و 500 تومان، هر کیلو شیرینی دانمارکی 17هزار و 500 تومان، زبان، پاپیون و برنجی 18 هزار تومان، کیک یزدی 12 هزار تومان است و فروش بالاتر از نرخهای اعلام شده تخلف محسوب می شود.
بهره مند افزود: در تمام واحدهای شیرینیفروشی نرخ نامه و نیز درجه بندی کیفیت شیرینی نصب شده است و بازرسین نیز آنها را رصد میکنند.
نسترن نعمتی/جامجم آنلاین
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد