
به گزارش جام جم آنلاین، زائرین اربعین و مهمانان مضیف امیر المومنین علی (ع ) با دست پخت خادمین ایرانی پذیرایی می شوند . مقصد و خدمت رسانی آشپزهای جهادی و آشپزهای متبرع ایرانی که با هماهنگی قرارگاه جهادی امام رضا (ع) به زائران پیاده روی اربعین ، در "موکب مضیف عتبه علویه (ع)" آشپزخانه حرم امیرالمؤمنین (ع) در نجف اشرف است.
با توجه به جمعیت انبوه زائران و سنگینی کار تهیه غذا برای آنها، امسال نیز برای چهارمین سال ۲۸۰ نفر از نیروهای جهادی که تجربه آشپزی در هیئات و مساجد را دارند، خود را به «موکب مضیف عتبه علویه (ع)» رسانده و در کارهای آشپزی و آمادهسازی غذای زائران کمک و در حال خدمت رسانی می باشند.
همچنین در هر وعده بیش از ۳۰ هزار وعده غذا پخت و توزیع گردید و در هر شب در موکب مضیف عتبه علویه (ع)واقع در شارع امام علی(ع) تا۵۰۰۰ نفراسکان داده شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید