در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی یکی از مهمترین و غنیترین غذاهای موجود در امپراطوری اینکا بود.
هنگامی که اسپانیا در قرن شانزدهم امپراتوری اینکا را فتح کرد، آنها گاو را به اسپانیا آوردند. اما سبزیهای زیادی برای سیر کردن حیوانات نداشتند و در نتیجه کشاورزان اسپانیا در مقیاس کوچک شروع به کشت سیب زمینی کردند تا به عنوان خوراک دام مصرف کنند.
به مرر زمان سیب زمینی به سایر کشورهای اروپایی گسترش یافت. اما آنها با بی توجهی و سوء ظن به سیب زمینی نگاه میکردند. حتی برخی ادعا میکردند که سیب زمینیها مسمومند و باعث نادانی و سایر بیماریها میشود. حتی افراد فقیر و گرسنه میترسید که سیب زمینی بخورند.
ماجرا تا جایی پیش رفت که برای دورهای کوتاه در فرانسه، رشد و پرورش سیب زمینی ممنوع اعلام شد.
این ماجرا ادامه داشت تا این که یک افسر ارتش به نام، آنتوان آگوست پارمن تیر، یک مقاله درباره مزایای سیب زمینی به عنوان منبع غذایی نوشت.
در سال ۱۷۷۲، قانون منع مصرف سیب زمینی فرانسه برداشته شد و محبوبیت آن در ۲۰ سال بعدی به شدت بالا رفت و حتی به عنوان غذای قاچاق به دیگر نقاط جهان فرستاده شد. تا جایی که به وعده غذایی اصلی نیز وارد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد