سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن در صفحه توئیترش با انتشار تصویری نوشت: « تعداد اندکی معترض روز شنبه به مسدود کردن تنها در ورودی سفارت ایران در لندن ادامه داده و مانع از ورود دیپلمات های ایرانی به ساختمان سفارت شدند.»
وی در عین حال یادآور شده که روزهای شنبه و یکشنبه روزهای کاری در ایران است و پرسنل دیپلماتیک بخش هایی از کارشان را در این دو روز با پایتخت هایشان هماهنگ می کنند.
برگزاری تجمع و حضور معترضان مقابل سفارت ایران در لندن مسبوق به سابقه است و هر از چند گاهی تعداد معدودی معترض جلوی این سفارتخانه حضور یافته و بعد از چند ساعت به تجمع خود پایان می دهند.
این سفارتخانه ۳۹ سال پیش نیز مورد حمله قرار گرفت و به اشغال چند تروریست مسلح درآمد. دهم اردیبهشت 1359 پنج روز بعد از تجاوز نظامی آمریکا به طبس، سفارت ایران در گزینگتون در مرکز لندن به اشغال 6 تروریست مسلح درآمد.
تروریستها 26 نفر از جمله مراجعه کنندگان به سفارت را به گروگان گرفته و 2 تن از دیپلماتهای ایران را «لواسانی و صمدزاده» را به شهادت رسانده و تعدادی از دیپلماتها از جمله غلامعلی افروز کاردار وقت ایران را نیز مجروح کردند.
تروریستها خود را عضو جبهه دموکراتیک انقلابی برای آزادی عربستان معرفی و اسلحههای خود را از سفارت رژیم صدام در لندن دریافت کرده و وارد ساختمان شدند و درخواست آزادی شماری از مجرمان در ایران را مطرح کردند.
این حمله شش روز به طول انجامید و در روز پنجم «مارگارت تاچر» نخستوزیر وقت انگلیس نیروهای ویژه بریتانیا موسوم به (S.A.S) را با دستوری محرمانه وارد عمل کرد.
این نیروها در اجرای عملیات دچار مشکل شدند و با انفجار در بخشی از ساختمان سفارت باعث آتش سوزی و از بین رفتن اسناد تاریخی و اشیا در سفارت شده و در نهایت وارد سفارتخانه شدند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد