سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، برخی گزارشهای رسیده به ایسنا خبر از وجود پنبه در حلیم را می دهد موضوعی حسین محمدی - رییس اتحادیه کباب، چلوکباب و غذاهای سنتی تهران - آن را رد کرد.
حسین محمدی با بیان اینکه وجود پشم، پنبه و الیاف در داخل حلیم و آش شله قلمکار دروغ بزرگی بوده و به نوعی توهین به ایرانیانی است که از سالهای گذشته این غذاهای سنتی در سفره افطاریشان جایگاه ویژهای داشته است، گفت: گوشت وقتی ۸ ساعت پخته میشود، بافت گوشت از هم جدا میشود، شکلی رشته رشته و خلال به خود میگیرد و سپس این گوشت با پاروی سنتی کوبیده شده و مجددا ۸ ساعت با نشاسته، عصاره و لعاب سفید گندم مخلوط می شود، وقتی در آبکش شسته شود، حالتی مانند الیاف و پنبه پیدا می کند.
وی ادامه داد: هرکسی به این موضوع شک دارد، می تواند آن را به آزمایشگاه ببرد و متوجه شود که غیر از گوشت در حلیم از چیز دیگری استفاده نمی شود.
رییس اتحادیه کباب، چلو کباب و غذاهای سنتی تهران با اشاره به اینکه بر تمام واحدهای عرضه آش و حلیم نظارت می شود، اضافه کرد: وجود پنبه در حلیم شایعه و دروغ است.
وی در پایان به قیمت مصوب آش و حلیم اشاره کرد وگفت: قیمت هرکیلو حلیم و آش شله قلمکار ۲۵ هزارتومان و قیمت انواع آش بدون گوشت ۲۲ هزار تومان است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد