به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، اولین کاری که صبح ها از خواب بیدار می شوید و انجام می دهید چیست؟ احتمال دارد مستقیم در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید چگونه ممکن است توانایی خواب شما را تضعیف کند؟ یاد بگیرید چگونه قرار گرفتن در معرض نور خورشید صبحها ممکن است به شما در بهبود خواب کمک کند، به خصوص اگر اختلال ریتم شبانه روزی دارید. نورخورشید در کنار برخی مضرات ، فواید و خواص بسیار دیگری دارد که زیاد به آن پرداخته نمی شود . فوایدی که در بهبود بیماری های پوستی و برخی مشکلات اعصاب و استخوان بسیار قابل توجه هستند و در ادامه مطلب قبلی که در مورد خواص نور خورشید بود این بار در مورد نور خورشید صبحگاهی خواهیم گفت.
نور کنترل اصلی چرخه شبانه روز ما است، که همه چیز را از درجه حرارت بدن تا متابولیسم خواب تحت تاثیر قرار می دهد. بدون آن، بدن بر اساس الگوی تعیین شده توسط ژنتیک اجرا می شود. این ممکن است کاملا 24 ساعت طول نکشد، و اختلاف روزانه می تواند اضافه شود. ما همچنین دارای تمایلات طبیعی هستیم که چه زمانی بخوابیم، حدود 10 درصد از افراد شب زنده دار هستند.
زمانی که زمان خواب به عنوان یک الزام اجتماعی تبدیل شود می تواند مشکل ساز باشد. خوابیدن و بیدار شدن بیش از حد دیر ممکن است نمایانگر تاخیر سندرم فاز باشد. از سوی دیگر، خوابیدن و بیدار شدن از خواب خیلی زود می تواند سندرم فاز پیشرفته باشد. هر یک از این شرایط ممکن است با قرار گرفتن در معرض نور به موقع و ملاتونین کمک کند.
نور همچنین می تواند در افرادی که از بی خوابی رنج می برند مفید باشد. این می تواند به تنظیم الگوهای خواب و بیداری کمک کند. چطور و چه زمانی باید خود را در معرض نور قرار دهید؟
بهتر است که در معرض تابش خورشید باشید. در عوض، هنگام خواندن روزنامه ، میتوانید در پاسیو بخوابید، تا زمانی که نور مستقیم به چشم بخورد.
زود بیدار شدن و لذت بردن از آفتاب صبحگاهی کیفیت خواب را بهبود می بخشد. چطور؟ این باعث ترشح ملاتونین، هورمون شبانه شده که موجب خواب آلودگی می شود. از عینک آفتابی استفاده نکنید. این باعث می شود که نور خورشید از طریق چشمان به غدد پینه آل برسد. از غلظت ملاتونین جلوگیری می کند و شما را با طراوت و پر انرژی می سازد.
قرار گرفتن در معرض نور خورشید صبح ها چنانچه در مطلب خواص و فواید نور خورشید در بخش سلامت با تیتر "از فواید نور خورشید در درمان بیماری چه می دانید؟" گفته شد برای بدن کمک می کند پوست ویتامین د را جذب کند. ویتامین د به جذب کلسیم و کلسیم در غشاء سلولی کمک می کند و مانع از استخوان های شکننده می شود. همچنین از بیماری های قلبی و سرطان پوست جلوگیری می کند.
نور خورشید اثر ضد افسردگی دارد. این کمک می کند تا اندورفین ها را ترشح کنید، که در برابر افسردگی فصلی مبارزه می کند.
اثر نور خورشید روی صورت مشخص می شود. خورشید به انتشار سروتونین هورمون خوشحالی کمک می کند. این اثر مثبت در روحیه دارد و باعث می شود شاداب و جوان بمانید.
نور خورشید در تولید گلبول های سفید کمک می کند. سیستم ایمنی با کمک این سلول های سفید خون تقویت می شود و به مبارزه با بیماری های ناشی از باکتری کمک می کند.
نور خورشید صبح زود برای پوست مفید است. این مانع از آکنه، زخم، علائم کشش، پسوریازیس و اگزما است.
نور خورشید صبحگاهی در بهبود سیستم گوارش، فرآیند متابولیسم و اشتها کمک می کند. اشتهای خوب بدن را سالم و قوی نگه می دارد.
این اثرات مطمئنا شما را سالم نگه می دارد. نور خورشید صبحگاهی برای حفظ سلامت بسیار موثر است.نور خورشید صبحگاهی سوزان نیست، اما اگر بخواهید از تیره شدن پوست جلوگیری کنید، می توانید کرم ضد آفتاب با اس پی اف بالا برای محافظت از پوست در مقابل آسیب خورشید استفاده کنید. لذت بردن از نور خورشید صبحگاهی ، موجب می شود تغییر کوچکی در عادت ایجاد کنید
بهترین زمان دریافت نور آفتاب ساعت11 صبح تا 1 بعد از ظهر است البته با تغییر فصل میزان ویتامین د بدن و نورخورشید تغییر می کند در واقع زمستان بدن ویتامین د کمتری دارد. دریافت ویتامین د بصورت طبیعی بهتر از مصرف قرص آن است.قبل از هرکار دیگری از وجود ویتامین د در بدن اطمینان حاصل کنید ویتامین د تنها ویتامینی است که خودش در بدن ساخته می شود و کمک می کند بدن کلسیم ها را از غذا دریافت کند کلسیم هم برای رشد استخوان ها و دندان مفید است .جذب ویتامین د پوکی استخوان را در40 درصد زنان و 30 درصد مردان کاهش می دهد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد