به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایتنا،وزارت امنیت داخلی آمریکا به شرکتهای آمریکایی درباره استفاده از تجهیزات سختافزاری و خدمات دیجیتالی که توسط شرکتهای چینی ایجاد شده یا به آنها مرتبطند، هشدار داد.
مقامات آمریکایی درباره همه روشهایی که دولت چین و عاملانش برای هدف گرفتن شرکتها و دانشگاههای آمریکایی به منظور سرقت مالکیت معنوی استفاده می کنند، صحبت میکنند.
وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد محصولات چینی ممکن است حاوی بدافزار بَک دور یا مکانیسم مخفی جمع آوری اطلاعات باشند که می تواند توسط مقامات چینی برای جمع آوری اطلاعات از شرکتهای غربی و گذاشتن آنها در اختیار رقبای چینی به منظور تامین اهداف اقتصادی چین به ضرر کشورهای دیگر استفاده شود.
این وزارتخانه هشدار داد همه تجهیزات و خدماتی که به شرکتهای چینی مرتبطند باید یک ریسک امنیت سایبری و یک ریسک تجاری قلمداد شوند.
وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده که قوانین امنیت ملی چین اجازه می دهد دولت این کشور شرکتها و شهروندان چینی را وادار کند محصولاتشان را دستکاری کرده و در جاسوسی و سرقت مالکیت معنوی مشارکت کنند و این شیوه را سرقت اطلاعات تحت حمایت دولت چین توصیف کرده است.
چاد اف ولف، وزیر موقت امنیت داخلی آمریکا دوشنبه هفته جاری در اظهاراتی چین را یک خطر واضح برای دموکراسی آمریکا توصیف کرد.
توصیه امنیتی وزارت امنیت داخلی آمریکا کمتر از یک ماه پیش از تغییر دولت و روی کار آمدن جو بایدن، رییس جمهور منتخب آمریکا صادر شده که انتظار می رود فرد مورد نظر خود را برای وزارت امنیت داخلی معرفی کند.
در دوران ترامپ مقامات آمریکایی به مقابله با آنچه که دزدی معنوی چین از شرکتهای آمریکایی میخواندند، متمرکز شدند.
بر اساس گزارش زدنت، کریستوفر ری، مدیر اف بی آی در مصاحبه با فاکس نیوز در ژوییه ۲۰۲۰ گفته بود نیمی از ۵۰۰۰ پرونده ضد جاسوسی این سازمان مربوط به سرقت فناوری آمریکایی توسط چینی هاست.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛