به گزارش جام جم آنلاین، تلفنهای هوشمند با وجود همه پیشرفتها هنوز هم محصولاتی شکننده و آسیبپذیر هستند که استفاده نادرست از آنها عمر مفیدشان را کاهش میدهد.
از آنجایی که استهلاک تلفنهای هوشمند پس از مدتی از آغاز کارشان بالاتر هم میرود پس بهتر است که با دقت بیشتری از تلفن هوشمند خود نگهداری کنید.
بهویژه اگر محصولی پایینرده خریداری کردهاید که قیمت قابل توجهی هم نداشته، مراقبت شما از تلفن هوشمندتان اهمیت ویژهای پیدا میکند. بنابراین نحوه نگهداری شما از تلفن هوشمندتان اهمیت بسیار ویژهای دارد.
در ادامه با ترفندهایی کاربردی، مفید و قابل استناد آشنا میشوید که به شما کمک میکند تا عمر تلفن هوشمند خود را افزایش دهید.
اگرچه تلفن های هوشمند به شکلی ساخته میشوند که در برابر گرما و سرما مقاوم باشند اما قرارگرفتن آنها در برابر نور مستقیم خورشید چندان مناسب نیست.
از آنجایی که داشبورد اتومبیل معمولا همان محلی است که نور خورشید مستقیم به آن میتابد و به شدت گرم به نظر میرسد، قراردادن تلفن هوشمند در آن دما میتواند سخت افزار آن را تحت تاثیر قرار دهد. از سوی دیگر قرارگرفتن تلفن هوشمند روی داشبورد آن را در برابر دید سارقان قرار میدهد که احتمال ربودهشدن آن را بیشتر میکند.
ضمن اینکه نباید فراموش کنید که شاید داشبورد اتومبیل شما فضای مشخصی برای قراردادن تلفن هوشمند یا سایر وسایل هم داشته باشد اما قراردادن آن در این محیط ممکن است خطرهای دیگری هم به همراه داشته باشد.
با افتادن اتومبیل در یک دستانداز یا یک چرخش سریع احتمال پرتشدن تلفن هوشمند شما وجود دارد. پس بهتر است که پایههای مخصوص تلفن هوشمندتان را خریداری کنید.
همه افرادی که تلفن هوشمند دارند تجربههای دردناک پرتابشدن گوشی به درون آب یا ریختن مایعات روی آنها را با گوشت و پوست و استخوان لمس کردهاند.
یکی از پیشنهاداتی که همیشه به افرادی که چنین تجربه تلخی داشتهاند میشود، این است که تلفن هوشمند خود را به درون ظرف برنج انداخته و چند ساعتی صبر کنند.
این پیشنهاد منطقی نیست و هرگز به تلفن همراه شما کمک نمیکند. اگرچه دانههای غیرقابل شمارش برنج بخش عظیمی از رطوبت تلفن هوشمند شما را میگیرند اما در نهایت راه حل اصلی نیستند.
قراردادن تلفن هوشمند در میان دانه های برنج هرگز به خشکشدن کامل تلفن هوشمند شما کمک نمیکند.
گرد و خاک، عرق بدن و نمک آن از جمله مهمترین آلودگیهایی هستند که ممکن است وارد خروجیهای تلفن همراه شوند.
اسپیکرها، بلندگوها و پورت USB همه خروجیهای تلفن هوشمند شما را شامل میشوند و نگهداری از آنها اهمیت ویژهای دارد بنابراین باید مانع واردشدن و استقرار آلودگیها به درون آنها شوید.
چراکه گرد و خاک و سایر آلودگیها کیفیت این خروجیها را کاهش میدهند و حتی ممکن است که خرابیهای غیرقابل جبرانی به همراه داشته باشند. برای تمیزکردن خروجیهای تلفن هوشمند خود میتوانید از خلال دندان و گوش پاککن یاری بگیرید.
با کمک یک خلال دندان میتوانید پورت USB را تمیز کنید. آن را به آرامی در پورت شارژ گوشی هوشمند خود فرو کرده و با چرخاندن آن، گرد و خاک و آشغالهایی که ممکن است در آن گرفتار شده باشند را پیدا کنید. سپس با تکانی آرام و ساده آنها را خارج نمایید. برای این کار وقت لازم را اختصاص داده و تا حد ممکن این کار را آرام و بدون فشار انجام دهید.
با کمک یک گوش پاککن به سراغ میکروفون و بلندگو تلفن هوشمند خود بروید. گوش پاککن را به آرامی درون آنها فرو کنید و تکان دهید تا همه گرد و خاکها را به خود جذب کنند.
استفاده از گوش پاککن میتواند رطوبت موجود در بلندگو و میکروفون را هم کاهش دهد. نیازی به یادآوری نیست که این کار را هم باید با حوصله انجام دهید.
بسیاری از افراد عادت دارند تلفن هوشمندشان را در جیب عقبی شلوارشان قرار دهند اما چنین تصمیمی میتواند عواقب بسیار تلخی به همراه داشته باشد.
فارغ از آن که احتمال ربودهشدن تلفن هوشمند شما در شرایطی که اختیار زیادی روی آن ندارید بسیار زیادتر از همیشه میشود، ممکن است که به صورت کاملا ناخودآگاه روی یک سطح سفت یا خشن بنشینید و تلفن هوشمندتان را دچار آسیبهای بسیار جدی کنید.
اگر همیشه پس از خاموششدن تلفن هوشمندتان تصمیم میگیرید که آن را شارژ کنید این موضوع بر طول عمر تلفن هوشمندتان تاثیر منفی گذاشته و آن را دچار مشکلات بسیار جدی میکند.
باید بدانید که هر تلفن هوشمندی یک دوره شارژ مشخص دارد. این دوره در واقع مدت زمانی است که تلفن هوشمندتان را کامل شارژ میکنید و سپس شارژ آن را به حداقل میرسانید بنابراین بهتر است که پیش از خالیشدن کامل باطری تلفن هوشمندتان آن را به شارژر متصل کنید چراکه اگر به طور مرتب این کار را انجام دهید باتری تلفن هوشمندتان عمر چندانی نمیکند.
اولین باری که از شارژهای درون اتومبیل استفاده میکنید متوجه تغییراتی که در باتری و روند پردازش سیستم عامل پیش میآید، میشوید.
این تغییرات گذرا نیست و در واقع تاثیر آسیبهای جبران ناپذیری هستند که به باتری وارد میشوند. این آسیبها که شامل کاهش ظرفیت باتری و اختلال در راه اندازی برخی از برنامههای موبایل است به مرور تلفن هوشمند شما را ضعیفتر میکنند.
دلیل این آسیبها به علت تغییر ولتاژی است که باتری ماشین بدون ایمنسازی به باتری موبایل تقدیم میکند.
ولتاژی که شارژر برای شارژ کردن ایمن موبایل نیاز دارد بسیار کمتر از ولتاژی است که اتومبیل به آن وارد میکند بنابراین این ولتاژ بالای با نوسان به مرور باتری تلفن هوشمندتان را کاملا بیمصرف میکند.
شارژرهایی که این روزها در مکانهای عمومی وجود دارند واقعا کاربردی و جذاب به نظر میرسند اما بهتر است که از آنها استفاده نکنید چون ایمن نیستند.
مسئله فقط درباره کیفیت پایین شارژها و یا نوسان برق نیست؛ در هنگام شارژشدن تلفن هوشمند در فرودگاهها در حالت انتقال داده قرار میگیرید.
این دادهها که دادههای شخصی شما هستند، می تواند توسط هکرها مورد دسترسی قرار گرفته و باعث دردسر شوند.
منبع: ایرنا
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد