به گزارش خبرگزاری جام جم آنلاین به نقل از سایت خبری کمیته امداد؛ مهرعلی حق گویان در مراسم رسمی آغاز بکار نخستین آشپزخانه مهدوی کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: در پی فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۹ مبنی بر مواسات و همدلی و کمک مومنانه به خانواده های نیازمند و آسیب دیده از مشکلات اقتصادی و بیماری منحوس کرونا، رزمایشی تحت عنوان ایران همدل آغاز شد
وی ادامه داد: در مرحله سوم رزمایش ایران همدل و طرح اطعام مهدوی به منظور استمرارکمک های مومنانه، آشپزخانه های مهدوی براری دومین سال متوالی کار خود را به طور رسمی آغاز کرده و امروز شاهد طبخ و توزیع غذا از مسجد محمد رسول ا... (ص) هستیم وطبخ و توزیع غذای گرم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در آشپزخانه های مهدوی در طول ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: پیش بینی شده که با کمک خیران و نیکوکاران و همراهی اقشار مختلف مردم، تعداد آشپزخانه های مهدوی در سطح استان به ۷۲ آشپزخانه برسد و انشاالله تا پایان ماه مبارک رمضان ۳۱۳ هزار پرس غذای گرم و سبد کالا بین خانواده های نیازمند توزیع خواهد شد
حق گویان عنوان کرد: یکی از مسائل مهم که به عنوان دغدغه در راه اندازی و اداره آشپزخانه مهدوی وجود دارد، رعایت پروتکل های بهداشتی است چراکه برای ما سلامت فعالان حاضردر آشپزخانه و متعاقب آن خانواده های نیازمند بسیار مهم است از این رو افرادی که در آشپزخانه مهدوی فعالیت دارند، پس از احراز سلامت مشغول بکار می شوند و درحین پخت غذا نیز موارد بهداشتی تحت نظارت ناظرین شبکه بهداشت، رعایت می شود.
وی اظهارکرد: کسانی که در آشپزخانه مهدوی فعالیت دارند، با هدف قرب الهی در این راه قدم گذاشته اند و حضورشان برای خدمت به نیازمندان و محرومان است.
حق گویان با اعلام این مطلب که کمکهای مردم نوعدوست استان با رعایت نیات خیرخواهانه آنان و در اسرع وقت به دست خانواده های نیازمند می رسد ، گفت : در ماه مبارک رمضان سال گذشته بیش از ۳۱۳ هزار پرس غذا و سبد کالا به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد تومان از محل کمکهای مردمی ، بین نیازمندان توزیع شد.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: برای مشارکت عموم مردم نیکوکار در طرح اطعام مهدوی امسال کد مهربانی # ۰۲۸*۸۸۷۷* و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۸۵۱۵ در نظر گرفته شده است.
در ادامه رئیس مرکز شهید بلندیان گفت: این مرکز بر فعالیت آشپزخانه های طرح اطعام مهدوی نظارت دارد و حتی در بخش توزیع نیز پروتکل های بهداشتی رعایت می شود تا غذایی گرم و سالم به دست محرومان برسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد