به گزارش جام جم آنلاین ، اکنون که با فرمول متفاوت صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا روبرو هستیم از خود می پرسیم نکند این اتفاق برای استقلال هم بیفتد.
به گزارش جام جم آنلاین ، فوتبال آسیا اکنون آنقدر فرمول های غیرمرسوم دارد که حتی استقلال تهران با بهره گیری از آنچه که کنفدراسیون فوتبال آسیا آن را «خطرناک ترین خط حمله آسیا» می داند باز هم از صعود باز بماند.
دو پیروزی پرگل شاگردان فرهاد مجیدی مقابل الاهلی عربستان و الشرطه عراق آنقدر شیرین بود که بلافاصله بسیاری از هواداران را نسبت به کسب ستاره سوم امیدوار کرد اما اوضاع به این راحتی هم نیست.
کافی بود پولدارترین و قدرتمندترین تیم چند سال اخیر غرب آسیا از راه برسد؛ تیمی به نام الدحیل.
استقلال بازی اول را مقابل این تیم چهار بر سه باخت و بازی دوم را دو بر دو مساوی کرد.
اکنون آبی های پایتخت در گروه C رقابت ها بعد از الدحیل هشت امتیازی با هفت امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفته اند. زمانی که بدانیم فرمول صعود این دوره از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا چگونه است شاید نسبت به صعود آبی ها تردید پیدا کنیم.
فرمت صعود این دوره رقابت های لیگ قهرمانان آسیا که شرایط را برای تیم های دوم جدول به نتایج دیگر گروه ها ارتباط داده و تنها سه تیم برتر دیگر گروه های پنجگانه به مرحله بعدی رقابت ها صعود می کنند باعث شده تا اما و اگرهای زیادی برای تیم ها تا اینجای رقابت ها به وجود بیاید.
*استقلال در دو بازی آینده خود باید به مصاف الاهلی عربستان و الشرطه عراق می رود، یعنی هر دو تیمی که قبلا آنها را شکست داده است. اگر هر دو را ببرد و از سویی الدحیل در یکی از دو بازی آینده خود به برتری دست پیدا نکند آنگاه استقلال صدرنشین می شود در غیراینصورت به عنوان تیم دوم گروه باید منتظر نتایج سایر تیم ها باشد.
*اما اگر تصور کنیم که استقلال از دو بازی مقابل الاهلی و الشرطه یکی را ببرد و یکی را مساوی کند و از آن سو الدحیل هر دو بازی را ببرد آنگاه استقلال باز هم بی شک دوم است و باید در انتظار نتایج دیگر گروه ها برای صعود بماند. اما اگر چنین چیزی برعکس باشد قطعا استقلال صدرنشین می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر