نشانه هایی که به شما می گوید خوردن این غذاها خطرناک است

مواد غذایی فارغ از آنکه فرآوری شده باشند یا خام، دارای طول عمر مشخصی هستند و ممکن است به دلیل آلوده شدن به عوامل بیماری زا باعث ایجاد مسمومیت در انسان شوند.
مواد غذایی فارغ از آنکه فرآوری شده باشند یا خام، دارای طول عمر مشخصی هستند و ممکن است به دلیل آلوده شدن به عوامل بیماری زا باعث ایجاد مسمومیت در انسان شوند.
کد خبر: ۱۳۲۴۲۰۲

به گزارش جام جم آنلاین، مسمومیت غذایی امروزه یکی از رایج‌ترین بیماری‌هایی است که انسان‌ها با آن مواجه هستند.

در این مطلب به ساده‌ترین راهکار‌ها برای تشخیص غذای فاسد شده می‌پردازیم:

۱- ویژگی ظاهری

اگر می‌بینید که گوشت و کباب باقیمانده از شب گذشته دارای سطح نرم یا عجیب (برای مثال براق است)، احتمالا زمان آن رسیده که آن را دور بریزید؛ همچنین درباره سبزیجات خرد شده اگر شاهد نمناک بودن سطح آن هستید، نباید آن را مصرف کنید.

۲- کپک

مشاهده کپک روی مواد غذایی ساده‌ترین راهکاری است که گویای فاسد شدن آن است. با این حال، زمانی که در حال بررسی کپک مواد غذایی هستید، تنها به روی آن اکتفا نکنید و بخش‌های زیرین و پنهان آن را نیز مورد بررسی قرار دهید.

۳- تغییر رنگ

بسیاری از مواد غذایی مانند آووکادو زمانی که فاسد می‌شوند در مقابل هوا تغییر رنگ می‌دهند؛ همچنین اگر شاهد کم رنگ شدن مواد غذایی هستید، باید آن‌ها را دور بریزید.

۴- بوی نامطبوع و تعفن

اگر تمام موارد ظاهری را بررسی کردید، ولی هنوز نسبت به فاسد شدن مواد غذایی مردد هستید، به بو کردن آن اقدام کنید. مواد غذایی فاسد به طور عمومی بوی نامطبوع و متعفن دارند.

۵- تغییر بافت مواد غذایی

ظاهر مواد غذایی در صورت خراب شدن دچار تغییر بافت می‌شود. اگر مواد غذایی به طور خود به خود دچار حفره و فرورفتگی شده یا پاستای باقی مانده از دیشب دچار درهم تنیدگی است، باید آن‌ها را دور بریزید.

۶- مواد غذایی منجمد

اگر باقی مانده مواد غذایی را در فریزر نگه داری می‌کنید و شاهد وجود یخ روی آن هستید، بدان معنا نخواهد بود که این مواد غذایی فاسد شده است. با این حال، در این حالت مزه و طعم غذا تغییر می‌کند.

متخصصان می‌گویند در مواجهه با مواد غذایی مشکوک به فساد، همواره فرض را بر فاسد بودن گذاشته و مواد غذایی را دور بریزید، زیرا هزینه مسمومیت غذایی و بیماری بسیار بیشتر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها