به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم ، همانند روزهای گذشته مروری بر حواشی مربوط به رویداد عظیم المپیک داشتیم.
شکست ژاپن
ژاپنی ها به امید کسب درآمد بیشتر المپیک را لغو نکردند اما برآوردهای مالی نشان می دهد هزینه های برگزاری این رویداد بیشتر از درآمدهای آن بوده است. گزارش مالی فاینشنال تایمز حاکی از آن است که هزینه ها دو و نیم میلیارد دلار بیشتر از درآمدهاست و ژاپن برای جبران این کسری امیدی ندارند.
بدمینتون بازان ثروتمند
در فینال رقابت های تیمی بدمینتون زنان تیم اندونزی موفق شده بود تیم چین را شکست بدهد که کار بسیار بزرگی بود. حالا این دو بدمینتون زن قرار است حسابی جایزه باران شوند. هر یک از این ورزشکاران پاداشی معادل 700 هزار دلار دریافت خواهند کرد ضمن اینکه شرکت ها و نهادهای متعددی به صورت جداگانه به این دو ورزشکار زن پاداش اهدا خواهند کرد. جوایز این دو ورزشکار زن اندونزیایی شامل مواردی همچون خانه و اتومبیل هم خواهد شد و حتی آژانس های مسافرتی به آنها سفرهای دور دنیا هم اهدا می کنند.
تجمعات بی جان
هر چقدر به پایان المپیک نزدیک تر می شویم تعداد تجمعات ضدالمپیکی هم کمتر می شود. ماه ها قبل از آغاز المپیک تا امروز تجمعات اعتراض آمیزی از سوی شهروندان ژاپنی در راستای اعتراض به برگزاری المپیک برپا می شد اما در روزهای منتهی به المپیک این تجمعات کاهش پیدا کرده و محدود به 30 الی 40 نفر می شود.
معترضان خواهان تعطیلی رقابت ها بودند اما واضح است که دیگر امکان ندارد المپیک لغو شود چرا که بخش عمده آن برگزار شده است.
کرونا 300
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در دهکده برگزاری رقابت های المپیک توکیو از 300 تن گذشت. دیروز سه شنبه حداقل 17 تست کرونای دیگر مثبت اعلام شده است. اکثر مبتلایان از کارکنان دهکده برگزاری رقابت ها هستند. پیش از این گفته می شد ویروس جهش یافته دلتا به دهکده برگزاری رقابت ها نفوذ کرده و چند مبتلا آلوده به این ویروس تشخیص داده شده اند.
وزنه بردار جنجالی
اعتراض ها نسبت به حضور لارن هوبارد وزنه بردار تغییر جنسیت یافته نیوزلندی در رقابت های بخش زنان ادامه دارد. البته او توفیقی در رقابت ها به دست نیاورد اما احتمالا قانون مربوط به ورزشکاران تغییر جنسیت یافته در رشته های زنان در المپیک تغییر پیدا میکند. دیلی میل انگلیس اعلام کرده که کمیته بین المللی المپیک این قانون را تغییر خواهد داد و از ورود ورزشکارانی که توانایی و قدرت متمایزی نسبت به ورزشکاران حاضر در بخش زنان دارند، جلوگیری خواهد کرد. این ورزشکار 43 ساله در سال 2012 تغییر جنسیت داده بود. در سال 2015 نیز قوانین مربوط به حضور ورزشکاران تغییر جنسیت یافته در المپیک تغییر کرد و بر اساس این قانون جدید این افراد می توانستند در رقابت های بخش زنان شرکت کنند.
به هر حال منتقدان می گویند این منصفانه نیست هوبارد در رقابت های زنان شرکت کند. در همین راستا انتقاداتی مشابه هم نسبت به حضور یک دونده نامیبیایی در رقابت های دو 200 متر زنان شده بود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد