به گزارش جام جم آنلاین ، علي رسوليان در اين گفتگو بيان داشت: مدلهاي طراحي و مطالعاتي بايد به گونه اي باشد كه در مواجهه با حوادث غيرمترقبه، اثرات كمتري بر شهركها و نواحي صنعتي وارد سازد.
مدیرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرکهای صنعتی ايران افزود: بحث برق در صنعت مازندران از مباحث جدي بوده كه بر اساس تفاهم با برق استان، قرار شد تا بخشي از هزينه برقراري خطوط برق از منابع استاني و داخلي و بخشي نيز از منابع برق استان تأمين شود تا واحدهاي توليدي نسبت به ادامه فعاليت خود دغدغه كمتري داشته باشند.
رسوليان با اشاره به مشكل واحدهاي راكد و نيمه راكد در شهركها و نواحي صنعتي اظهار داشت: با پايش دقيق حدود 20 هزار واحد راكد و نيمه راكد كه اخيراً انجام شده بدنبال تعيين راهكارهاي مناسب در كميته ها و كلينيك هاي عارضه يابي تشكيل شده در استانها هستيم تا نسبت به فعال شدن مجدد اين واحدها اقدامات مؤثري انجام گيرد.
وی با تأكيد بر انجام تفاهم با بانكهاي عامل جهت حل مشكل نقدينگي واحدهاي توليدي تصریح کرد: بدنبال تخصيص حدود 450 ميليارد تومان براي تأمين مالي بنگاههاي خرد هستيم.
رسوليان خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه بيش از 35 درصد واحدهاي راكد با مشاركت و حضور سرمايه گذاران جديد فعال شده اند، تصميم بر اين است تا از ظرفيت اين سرمايه گذاران و فعالان كه داراي توانمندي بالايي هستند، استفاده كنيم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد