
به گزارش جام جم آنلاین، ویتامینهای محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب میشوند، بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند.
هنگام پخت سبزیجات یاید دما و مدت طبخ کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.
آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به روشهای متداول پخت سبزیجات، اظهار کرد: اگر برخی افراد فکر میکنند که سرخ کردن سبزیجات بدترین روش پخت آنهاست، باید نکته تازهای بیاموزند.
وی افزود: سبزیجات دارای ویتامینهای محلول در آب شامل ویتامینهای گروه B و C و ویتامینهای محلول در چربی شامل ویتامینهای A، D، E، K هستند.
منصوری بیان کرد: ویتامینهای محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب میشوند، بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند. در این مورد، دما و مدت پخت سبزیجات باید کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.
وی افزود: از طرف دیگر، میزان جذب ویتامینهای محلول در چربی موجود در سبزیجات در صورت پختن و به خصوص وقتی با روغن سرخ میشوند، در بدن بیشتر میشود، بنابراین پخت سبزیجات حتی سرخ کردن آنها سودمندی خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: با توجه به اینکه روشهای مختلف پخت سبزیجات فواید خاص خود را دارد، بهتر است میزان مصرف این گروه غذایی افزایش یابد و از روشهای مختلف برای پخت سبزیجات استفاده کرد.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است