به گزارش جام جم آنلاین لرستان: اسفندیار حسنی مقدم اظهار کرد: با توجه به اقلیم مناسب استان ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در هفت شهرستان با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می کنند.
وی ادامه داد: یکی از بخشهایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است.
حسنی مقدم بیان کرد: نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی و به تبع آن فروش و بازاریابی این محصول از مشکلات این حوزه است.
وی ادامه داد: با رایزنیهای انجام شده واحدهای فعال این حوزه، مشکل کشتار این واحد های تولیدی رفع خواهد شد.