به گزارش جام جم انلاین هرمزگان، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران و مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولین استانی از شرکت شهاب نقرهای قشم بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان،در این بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات با اشاره به نقش شرکت های عمل آوری و فراوری در افزایش ارزش افزود به مصحولات گفت: خوشبختانه این شرکت گام های خوبی در این زمینه برداشته است.
سید حسین حسینی افزود: این شرکت در حوزه فرآوری ماهی و به ویژه ساردین ماهیان و میگوی خشک، توانسته اقدامات خوبی داشته باشد و محصولاتی را برای ذائقه های مختلف به چرخه غذای انسانی وارد نمیاد.
در ادامه مدیر کل شیلات هرمزگان گفت شرکت شهاب نقره ای قشم علاوه بر اشتغالزایی برای ۲۰نیروی بومی، به ایجاد ارزش افزوده در صنعت فرآوری ماهی خشک کمک شایانی کرد.
وی تصریح کرد: ظرفیت تولید این شرکت با برند «شهاب نقرهای قشم»، روزانه چهار تُن ماهی خشک است که بخشی از محصول تولید شده وارد چرخه صادرات و ارزآوری کشور خواهد شد.
عبدالرسول دریایی گفت: در فرآیند به کار گرفته شده توسط این شرکت، ساردین ماهیان و میگوهای صید شده به مدت ۳ تا ۵دقیقه در آب ۹۸درجه جوشانده و بهصورت کاملا مکانیزه به دستگاههای خشککن منتقل شده و سپس از آن به دستگاه، بستهبندی وسپس به انباری با دمای ۱۸درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا برای عرضه با بازار و صادرات آماده شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است