تغذیه سالم

آشنایی با مواد غذایی تپش آور

افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذا‌ها و احساس تپش قلب از خوردن آن‌ها تا حد ممکن اجتناب کنند.
کد خبر: ۱۳۶۹۰۹۷

به گزارش جام جم آنلاین، پزشکان در جدید‌ترین بررسی‌های خود بر روی افراد سالمند و بیماران قلبی دریافته‌اند که خوردن بعضی از غذا‌ها در این افراد باعث بروز تپش قلب می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف زیاد نوشابه، مقادیر زیاد پنیر و قهوه از جمله مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی به شمار می‌روند که باعث تپش قلب می‌شود.

مواد شیمیایی خاص مانند تیرامین نیز که در برخی موادغذایی وجود دارد می‌توانند باعث تحریک غدد فوق کلیوی و در ‌‌نهایت باعث بالا رفتن فشار خون شوند.

این فشار، خود بر قلب تأثیر می‌گذارد و باعث آریتمی قلب می‌شود. از این رو پزشکان توصیه می‌کنند افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذا‌ها و احساس تپش قلب از خوردن آن‌ها تا حد ممکن اجتناب کنند.

تپش قلب بیش از حد به دلیل نارسایی قلبی می‌تواند زمینه ساز تولید لختهٔ خون و سکتهٔ مغزی شود.

منبع: بهداشت نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها