آغاز دور جدید رسیدگی به دادگاه منافقین؛

آشکارسازی ماهیت گروهک تروریستی منافقین

گزارش «جام‌جم» از اولین دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین

کیفرخواست ملی علیه منافقین

آمارها حکایت از این دارد که بیش از ۱۷هزار شهروند ایرانی قربانی اقدام‌های تروریستی منافقین شدند. آنها برای دستیابی به اهداف شوم‌شان از هیچ عملیات جنایتکارانه‌ای ابا نداشتند و هیچ حد و مرزی را برای تحقق مقاصد نامشروع‌شان قائل نبودند و حتی در این مسیر با دشمنان آشکار ملت ایران هم‌پیمان شدند.
کد خبر: ۱۴۳۵۶۶۵
 
مرور اقدامات ددمنشانه آنها بی‌اختیار یادآور جنایت‌های داعشیان است که کشتار هدفمند را انتخاب کرده بودند تا با ایجاد فضای رعب و وحشت بتوانند برای خودشان قدرت و نفوذی پوشالی دست و پا کنند، هرچند روایت جنایت‌های منافقین در سال‌های ابتدایی انقلاب در تضاد با اصول رسانه‌ای است اما افشای حقیقت و پاسخگویی به عملیات‌های رسانه‌ای پیاده‌نظام این جریان به‌منظور عوض کردن جای جلاد و شهید، دلیل اصلی پرداختن به برخی موضوعات حساس و پرده‌برداری از این جنایات است. 

سازمان تروریستی مجاهدین خلق بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مترصد بود تا در رأس حکومت حضور داشته باشد ولی امام خمینی(ره) با بینش عمیقی که از شرایط داشتند، شیوه مجاهدین را تایید نکردند و حتی پیش از انقلاب نیز مخالف اقدام مسلحانه آنها علیه رزیم پهلوی بودند لذا اعضای این گروهک تروریستی که دلخوش به پایگاه اجتماعی‌شان بودند، مدام خطر بروز جنگ‌ داخلی را اخطار داده و به این بهانه انبوهی از سلاح‌ها و مهماتی را که از پادگان‌ها به دست آورده بودند، انباشت می‌کردند تا در وقت مقتضی از آنها استفاده کنند. شرایط مد نظر آنها با عزل بنی‌صدر از پست ریاست جمهوری و فرار وی به همراه مسعود رجوی، سرکرده گروهک منافقین به فرانسه مهیا شد و سازمان مجاهدین خلق در این مقطع رسما اعلام کرد که وارد فاز نبرد مسلحانه با جمهوری اسلامی ایران می‌شود، آن هم در نبردی که یک سوی آن ملت بود و سوی دیگر هم اعضای سازمان منافقین بودند که کینه بدی از مردم داشتند.
 
رد جنایات منافقین در طول ۴۴ سال
عملیات‌مهندسی، یکی از وحشیانه‌ترین و فجیع‌ترین جنایت‌های رقم خورده در تاریخ معاصر ایران به دست جنایتکاران سازمان مجاهدین خلق است و به نظر می‌رسد سران داعش با رجوع به عملیات‌های اعضای این گروهک با متد شکنجه آشنا شده و آن را به مرحله اجرا درآوردند که تصاویرش عالمگیر شد و همه دنیا متوجه توحش این گروهک تروریستی شدند اما ماجرای عجیب‌تر این است که همین کشورهای به‌اصطلاح حامی حقوق بشر میزبانی سران سازمان جنایتکار مجاهدین خلق را به‌عهده گرفته و با پناه دادن به این جانیان بالفطره امکان محاکمه آنها و احقاق حقوق بازماندگان ترور را سلب کرده‌اند. رد جنایت منافقین علیه مردم در طول این ۴۴سال به‌وضوح مشخص است. آنها غیر از حمایت آشکار از بدخواهان ایران و حضور مستقیم در شعله‌ور شدن آتش اغتشاشات در حوادث مختلفی نظیر بمب‌گذاری حرم مطهر امام رضا(ع)، حمله به غیرنظامیان در شهرهای مختلف کشور، ترور مسئولان جمهوری اسلامی ایران، انفجار خودرو و ... نیز شریک جرم دشمنان برون مرزی ایران بودند اما این جنایت‌ها محدود به این اعمال نمی‌شود و تورق تاریخ زوایای پنهان و سیاه دیگری را از جنایت‌های سازمان مجاهدین خلق روایت می‌کند. خرداد ۱۳۶۰ واحدهای نظامی منافقین درصدد برآمدند با تهیه خانه‌های تیمی و انتقال افراد مشکوک به آنجا شرایط را به شیوه خودشان مدیریت کنند تا این‌که با افشای عملیات مهندسی که مرزهای قساوت و شکنجه‌گری را جابه‌جا کرد جامعه دچار یک شوک عمومی شده و بیش از پیش با چهره پلید منافقین که ادعای مردم دوستی و نجات خلق را می‌کردند، آشنا شدند. ۲۲مرداد۱۳۶۱با دستگیری سارق یک خودرو و تحویل وی به کمیته، پرده از یکی از فجیع‌ترین جنایت‌ها در تاریخ معاصر ایران برداشته شد.
 
اوج ددمنشی منافقین در عملیات مهندسی
فرد دستگیر شده جوانی به نام خسرو زندی، از اعضای سازمان تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) بود که قصد داشت برای انجام یک عملیات ترور، خودرویی را سرقت کند اما او در بازجویی خود از برنامه‌ای وحشیانه و ضدبشری با نام عملیات مهندسی، توسط سازمان منافقین خلق پرده برداشت. وی در حین بازجویی، ماموران دادستانی و کمیته را به منطقه‌ای در شمال غرب تهران که با نام باغ فیض شناخته می‌شود برد، جایی که سه نفر را زنده به گور کرده بودند. در این عملیات که از اوایل مرداد تا ۲۵ همان ماه در سال۱۳۶۱ ادامه داشت درمجموع سه پاسدار کمیته انقلاب اسلامی، یک کفاش، یک معلم و یک مهندس هوادار سازمان تحت شکنجه‌های شدید قرار گرفته بودند ــ که شرح آن در کتب تاریخ معاصر به‌صورت مستند بیان شده ــ‌ در تشریح این اقدامات غیرانسانی عنوان شده است که در اوایل سال۶۱ و لو رفتن بسیاری از خانه‌های تیمی، سازمان دستور داد افراد مشکوک که در اطراف خانه‌های تیمی مشاهده می‌شوند، ربوده و برای کسب اطلاعات موردشکنجه قراردهند. این عملیات نوظهور توسط سازمان عملیات مهندسی نام گرفت. تحلیل در مورد عملیات مهندسی نیز این بود که کار مهندسی پیچیده‌تر از کار عملیاتی است. 

سازماندهی ارتش سایبری برای پیگیری اهداف
این فقط گوشه‌ای از جنایات گروهک تروریستی منافقین است. آنها در سال‌های قبل از سرنگونی رژیم پهلوی و پس از پیروز انقلاب اسلامی اقدام به جذب جوانان مذهبی می‌کردند اما پس از افشای چهره واقعی سازمان منافقین و رویگردانی قشر مذهبی به سمت نسل جوان و عموما نوجوان سوق پیداکرده است تا با سوءاستفاده از خلأ اطلاعات تاریخی این گروه از جامعه که نسبت به پرونده سیاه این گروهک تروریستی بی‌اطلاع هستند، ارتشی سایبری برای پیگیری اهدافش سازماندهی کند لذا مسئولان با شناسایی این تهدیدات اقدام به محاکمه اعضای ارشد این سازمان تروریستی کردند. در همین راستا دادگاه کیفری یک استان تهران ۷مرداد سال‌جاری با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامه‌های کثیرالانتشار منتشر شد، از اعضای متواری سازمان مجاهدین خلق معروف به منافقین خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ای که برای آنها تشکیل شده از این افراد دفاع کنند. روز موعود فرا رسید و نخستین جلسه از دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین صبح روز سه‌شنبه ۲۱ آذر به ریاست حجت‌الاسلام دهقانی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به‌صورت علنی و با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران، خانواده‌ قربانیان ترور و شاهدان عینی جنایات هولناک تروریست‌های دهه ۶۰ برگزار شد و دادگاه به دلیل سپری شدن مهلت قانونی برای انتخاب وکیل از سوی متهمان و عدم معرفی وکیل و لایحه از سوی آنها، مبادرت به تعیین وکلای تسخیری از کانون‌های وکلای دادگستری کرد.جلسه دادگاه با قرائت آیه ۲۵ سوره حدید به صورت رسمی آغاز شد و قاضی پرونده بیان کرد: پرونده مشتمل بر کیفرخواست دریافتی از دادسرای عمومی و انقلاب تهران با موضوع اتهامات گروهک تروریستی منافقین موسوم به مجاهدین خلق به عنوان شخصیت حقوقی همچنین علیه ۱۰۴ نفر از کادر مرکزی و عوامل اصلی آن تحت نظر دادگاه قرار دارد.
 
حضور ۵ وکیل تسخیری برای اعضای گروهک منافقین در دادگاه
وی ادامه داد: این دادگاه با رعایت همه اصول آیین دادرسی کیفری به ویژه مواد هفتم و ۲۹۶و ۳۸۲ این قانون پس از وصول کیفرخواست و مطالعه آن، مستند به قانون آیین دادرسی و قانون مجازات اسلامی دادگاه را برای رسیدگی به این اتهامات برابر با ابلاغ‌های قضایی مستقر در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران صلاحیت خود را اعلام می‌دارد.
قاضی دهقانی با اشاره به تعیین وکلای تسخیری افزود: اکنون خانم‌ها پیروزفر، شیخی و کمالی و آقایان محمدی گرکان و حاج‌محمدی به عنوان وکلای تسخیری متهمان در دادگاه حضور دارند. این دادگاه پس از انتخاب وکلای تسخیری، بلافاصله به وکلای متهمان اخطار داد همه ایراد‌ها و اعتراضات خود را ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ تسلیم دادگاه کنند که البته ایراد‌ها و اعتراضات از قبیل مرور زمان، مشمول زمان شدن دادرسی، رد دادرس، قابل تعقیب کیفری نبودن و نقص تحقیقات یا هر موضوع دیگر به دادگاه تسلیم نشده‌است.
 
ماجرای ایمیل دادگاه به منافقین چه بود؟
رئیس دادگاه شعبه یازدهم کیفری استان تهران در تشریح جزئیات رسیدگی به جرایم گروهک منافقین موسوم به مجاهدین خلق گفت که به نشانی رسمی آنها ایمیل فرستاده شده تا دفاعیات خود را ارسال و وکیل معرفی کنند.

اخطار دادگاه به متهمان برای معرفی محل اقامت قانونی
رئیس دادگاه یادآور شد: اشخاص حقیقی تحت تعقیب این پرونده متواری هستند و دسترسی به آنها برای این دادگاه امکان‌پذیر نبوده‌است و احضار یا جلب آنها به رغم نشر آگهی و ارسال پیام‌ها دادگاه با توجه به صدور قرار رسیدگی به نشر آگهی به نشر قرار در روزنامه‌های کثیرالانتشار ملی می‌پردازد که در دو نوبت آگهی در روزنامه‌های کیهان و جام‌جم منتشر شده‌است.
قاضی دهقانی افزود: پس از این اتهامات قانونی دادگاه پرونده را جامع و کامل بررسی کرده و گزارشی تنظیم شده‌است و مستند به ماده ۳۸۹ قانون آیین دادرسی کیفری و ماده ۳۹۱ این قانون، رئیس شعبه رسیدگی کننده پرونده را کامل و قابل طرح برای دادرسی تشخیص داده و بلافاصله دستور تعیین وقت رسیدگی را صادر کرده‌است.
وی اضافه کرد: امروز سه‌شنبه(دیروز) مشتمل بر کیفرخواست صادر شده برای اعضای حقیقی و شخصیت حقوقی گروهک تروریستی منافقین با حضور وکلای تسخیری حاضر در دادگاه، جمعی از خانواده‌های قربانیان و شهدا و نماینده دادستان رسمیت دادگاه را اعلام می‌کند و باتوجه به حضور اصحاب رسانه علنی بودن دادگاه را اعلام و تاکید می‌کند. قاضی دادگاه افزود: مستند به قانون آیین دادرسی و نظر به حضور نداشتن متهمان در اجرای مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری به متهمان اعلام می‌دارد محلی را برای اقامتگاه قانونی یا نشانی برای ارسال اخطاریه‌ها و سایر اوراق قضایی می‌توانند به این دادگاه اعلام کنند و آنچه اعلام کنند به عنوان محل قانونی اقامت آنها شناسایی می‌شود.
 
افشای سند خیانت منافقین در ماجرای هفتم تیر
در ادامه دادگاه فیلمی از مسعود رجوی منتشر شد که سرکرده منافقین با ژنرال حبوش، رئیس سرویس اطلاعات عراق دیدار کرده و به او اعلام می‌کند جنایت ۷ تیر توسط این گروهک صورت گرفته و کاخ سفید و کاخ الیزه از آن با خبر بودند. همچنین در جریان دادگاه، تصاویری از همکاری اطلاعاتی و نظامی منافقین با رژیم بعثی صدام منتشر شد که پس از عملیات مرصاد (موسوم به چلچراغ) و ورود عناصر گروهک تروریستی منافقین با شعار از مهران تا تهران و انجام جنایت و آدمکشی‌های خیابانی، مردم مجاهدین را منافقین خواندند. نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین با قرائت متن کیفرخواست و اسامی متهمان توسط نماینده دادستان به پایان رسید و مقرر شد دومین جلسه در تاریخ سه شنبه ۲۸ آذرماه جاری برگزار شود.

متهمان پرونده گروهک تروریستی منافقین
تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق(معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی ، مریم قجر عضدانلو(معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشم‌چی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی ، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمدعلی توحیدی خانیکی، علی خدایی‌صفت، مهدی خدایی‌صفت، عباسعلی داوری فیضی‌پور آذر، سیدمجید سیدالمحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت‌منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه‌کلاه، مریم فضل‌مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی‌امامی، محمود عطایی‌کاریزی، گلنار جواهری‌ساعتچی، مهریان حاجی‌نژاد، مرتضی اسماعیلیان‌ مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم‌چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ، محمد جواد قدیری مدرسی، فرهاد الفت، رویا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان‌نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات‌خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت‌نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت‌کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدا... اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی‌جمالی، محمود بنی‌هاشمی، اسدا... بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک‌نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف‌نژاد، پرویز خزائی، حسین دادخواه، فاطمه داوران، حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن‌روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیائی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدا... فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون‌آبادی، سید جواد احمدی علون‌آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی‌آبادی، علی هادی زاده و ا...‌کرم هوشنگی از متهمان این پرونده هستند.

متهم ردیف دوم این پرونده مسعود رجوی رهبر و سرکرده سازمان موسوم به مجاهدین خلق، نام پدر میرزا حسین و متولد سال ۱۳۲۷.۰۴.۱۶ شهرستان طبس است.

متهم ردیف‌سوم پرونده مریم قجرعضدانلو معروف‌به طیبه امامی وناهید اسدیان نام‌پدر حسین و متولد۱۳۳۲.۰۹.۱۳ تهران است
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها