به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی مازندران همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
در این قرارگاه که وزیر جهاد کشاورزی نیز بصورت وبیناری حضور داشت، موضوعات مرتبط با جوجه ریزی، تولید گوشت مرغ، تأمین و توزیع نهادهها و مسایل مربوط به صنعت طیور مورد بررسی قرار گرفت.
مازندران دارای ۹۷ درصد واحد فعال مرغداری است که رتبه ۴ کشور از لحاظ تعداد واحدهای فعال مرغداری گوشتی است.
مازندران استان اول تولید گوشت مرغ کشور است که بالغ بر ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین و تولید میکند.