به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد،بهنام اسماعیلی گفت: ایجاد پایگاههای تغذیه سالم با هدف ارتقای سلامت تغذیه و ترویج فرهنگ مصرف خوراکی سالم در مدارس چهارمحال و بختیاری انجام میشود.
رئیس اداره سلامت و تندرستی ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: مدیران مدارسی که شرایط احداث پایگاههای تغذیه سالم را دارند میتوانند نسبت به اخذ مجوز از ادارات آموزش و پرورش اقدام کنند.
وی ادامه داد: در پایگاههای تغذیه سالم یا همان بوفه مدارس هفت گروه مواد غذایی سالم امکان عرضه به دانشآموزان را دارند که گروه اول شامل خشکبار، خرما، انواع مغز و دانههای بدون نمک، گروه دوم شیر و فرآوردههای آن مانند ماست، شیر ساده، بستنی پاستوریزه، شیربرنج و فرنی است.
اسماعیلی اضافه کرد: دسته سوم نوشیدنیهایی مانند دوغ کمنمک و بدون گاز و آب معدنی، دسته چهارم میوهجات بستهبندی شده، دسته پنجم لقمه سالم، بسکوییت، کیک و کلوچه و گروه هفتم نیز غذاهای پخته مانند انواع آش، سوپ، لوبیا که در شرایط کاملا بهداشتی تهیه شدهاند قابل عرضه در بوفه مدارس است.
وی در پایان عنوان کرد: در خصوص مواد غذایی ممنوع و غیرمجاز در مدارس میتوان به انواع نوشابههای گازدار و دلستر، سوسیس، کالباس و انواع پیتزاها، همبرگرها، محصولات یخی و آبنبات، فرآوردههای غلات حجیم شده مانند پفک و چیپس، آبمیوههای صنعتی، فلافل، سمبوسه، انواع سالاد اولویه، ناگت، اشترودل گوشتی، پیراشکی، انواع کوکو، شیرکاکائو و شیرهای طعمدار، پاستیل، دوغ گازدار، ژله و دونات اشاره کرد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد