به گزارش جام جم آنلاین، در مقدمه گزارش هاآرتص آمده است که اسرائیل باید شکست خود را بپذیرد؛ این نبردی که در غزه آغاز شد، از ۷ اکتبر شکست خورده بود.
شوکن در ادامه نوشت که انتظار میرفت این نبرد وحشتناک طی چند هفته در نتیجه فشارهای بینالمللی به پایان برسد؛ اما اکنون اسرائیل در شرایط سختتری نسبت به وضعیتی که در نتیجه حمله حماس به ما وارد شد، قرار گرفته است.
این تحلیلگر اسرائیلی با تاکید بر اینکه از دل شکست هیچ دستاوردی خارج نخواهد شد، ما طی این حمله به هیچکدام از اهداف اعلامشده ارتش از جمله بازگرداندن اسرای خود نرسیدیم.
وی در بخش دیگری از این یادداشت به «کاهش بیسابقه جایگاه بینالمللی اسرائیل» اشاره کرده و نوشت که این موضوع روابط تلآویو با کشورهای دوستش، به ویژه ایالات متحده را تهدید میکند.
نویسنده هاآرتص، با بیان اینکه کشورهای خارجی اسرائیلیها را به عنوان بیماران جذامی نگاه میکنند، نوشت جایگاه ما نیز در برابر کشورهای منطقه به شدت کاهش یافته است.
شوکن به درگیریها در مرزهای شمالی اراضی اشغالی هم اشاره و تصریح کرد که برخلاف ادعاها که حزب الله از حمله به اسرائیل بازداشته شده است، اسرائیل با یک قدرت بازدارنده طرف است.
با گذشت بیس از ۸۰ روز از جنگ علیه غزه و افزایش فشارهای بینالمللی برای توقف این جنایات، نخستوزیر کابینه تلآویو بنیامین نتانیاهو همچنان خواستار تداوم حمله زمینی است.
حزب الله لبنان طی روزهای گذشته با هدف قراردادن تجمعات نظامیان اسرائیلی در مرز و همچنین شهرکهای شمالی، آرامش اسرائیلیها را سلب و بر تداوم حملات تا توقف جنگ در غزه تاکید کرده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: