جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان؛ حسین ایراندوست گفت: امسال پاییز در واحدهای صنعتی استان بیش از ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است.وی با اشاره به اینکه هم اکنون با مشکل کمبود نهاده در استان روبه رو نیستم، پیش بینی کرد: تا پایان سال میزان جوجه ریزی و تولید مرغ در استان روندی افزایشی داشته باشد.ایراندوست با اشاره به اینکه استان اصفهان در تولید مرغ و تخم مرغ، از مراکز برتر کشور است ، افزود:در حال حاضر هزار و ۳۷۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۳۴ و نیم میلیون قطعه در دوره سه ماهه امسال در استان فعال هستند.معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان داشت: هم اکنون به طور میانگین روزانه حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن مرغ زنده تولید و تحویل کشتارگاهها میشود.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد