مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین: داراب بیرنوندی اظهار کرد: ممیزی ISO ۱۷۰۲۵ آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با موفقیت به انجام رسیده و گواهینامه آن نیز دریافت شده است.
به گفته وی، ممیزی آزمایشگاه مرکزی این شرکت توسط کمیته ایزو ۱۷۰۲۵ شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و طی ۲ روز با موفقیت به انجام رسید.
بیرنوندی ادامه داد: پس از استقرار ایزو ۱۷۰۲۵ همه ساله ممیزی مراقبتی از آزمایشگاه انجام خواهد شد و مخاطرات موجود را نیز مورد ارزیابی های دقیق خود قرار می دهد و در نهایت نیز با دستورالعملهای الزام شده مورد تطبیق قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین اضافه کرد: اعتبار بین المللی نتایج و روشهای کیفی و انطباق با استانداردهای جهانی نتیجه تمدید مستمر این گواهینامه در آزمایشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: نتایج آزمایشگاهی شرکت آبفای استان حاکی از سلامت و بهداشت استاندارد آب آشامیدنی تولیدی است و مردم می توانند با خیال راحت آن را مصرف کنند.
مدیر کنترل کیفیت شرکت آب و فاضلاب استان قزوین نیز درباره گواهی استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ گفت: این گواهینامه معتبرترین گواهینامهای است که هر آزمایشگاهی میتواند در راستای صحت آزمایشهایش آن را دریافت کند.
نسرین جوادی ادامه داد: این گواهینامه تمام ابعاد و عناصر کار آزمایشگاهی را مانند سنجش بخش مدیریت، آموزش نیروها، استانداردها، توانمندی کارشناسان، کالیبراسیون دستگاهها، روش اندازهگیری هر پارامتر، دقت و صحت پارامتر، نوع دستگاههایی که استفاده میشود و قدمت دستگاه و بسیاری موارد دیگر را مورد بررسی قرار میدهد.
وی تاکید کرد: هدف از این سنجش همه جانبه بررسی میزان قابل اعتماد بودن و درستی نتیجهای است که آزمایشگاه منتشر میکند.
رسوب کتری جزو املاح مفید است
جوادی درباره املاح موجود در آب قزوین اظهار کرد: بعضیها از رسوبی میگویند که بعد از جوشاندن آب در کتری به صورت جرم وجود دارد و ادعا میکنند که این املاح موجب سنگ کلیه میشود در حالی که تاکید میکنم اصلا چنین چیزی نیست، شرکت آب و فاضلاب استان، به صورت ماهانه از تمام مخازنی که در سطح شهر وجود دارد، نمونهگیری میکنند و این نمونهها و در آزمایشگاه به طور دقیق بررسی میشوند و همه این مراحل تحت تایید ایزو ۱۷۰۲۵ است.
مدیر کنترل کیفیت شرکت آب و فاضلاب استان قزوین، آب قزوین را جزو دسته آبهای سبک برشمرد و تصریح کرد: چیزی که با جوشاندن در کتری رسوب میکند در واقع سختی موقت آب است که دارای کلسیم و منیزیم به همراه یون کربناتی بوده که به صورت رسوب سفید در کتری آن را میبینیم.
وی با تاکید بر اینکه املاح موجود در آب قزوین املاح مفید به شمار می رود، افزود: نصب دستگاه های تصفیه آبی که در منازل صورت میگیرد در واقع به ضرر ما است، چرا که املاح مفید آب را از بین میبرد.
وی با تاکید بر کیفیت آب قزوین به عنوان بهترین نوع آب، تاکید کرد: از نظر املاح، آب آشامیدنی قزوین تمام موادی که برای سلامتی مورد نیاز است را در اندازه استانداردهای لازم داراست، حتی کلرزنی به آب نیز در حد استانداردها صورت می گیرد و هیچ آلودگی میکروبی در آن وجود ندارد و سلامت آب با دستگاه سنجش لحظهای، ایستگاههای پمپاژ و مخازن اصلی به طور مرتب نمونه برداری می شوند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد