به گزارش جام جم آنلاین لرستان، عطا حسنپور ظهر در نخستین جشنوارۀ ملی خوراک، سوغات و صنایعدستی لرستان با اشاره به برپایی این جشنواره در قلعۀ فلکالافلاک، اظهار داشت: چندین میز تخصصی بر اساس سیاستهای وزارت میراثفرهنگی انتخاب و گردشگری خوراک بهعنوان یکی از این میزها تعریف شدهاست.
او با تأکید به تنوع غذایی بالا در لرستان، افزود: میز تخصصی خوراک به این استان اختصاص یافتهاست و این موضوع نوعی برند برای گردشگری لرستان محسوب میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با تأکید به اینکه 16 نوع خوراک از این استان تاکنون در فهرست آثار ملی کشور ثبت شدهاست، عنوان کرد: 9 پرونده از غذاهای سنتی لرستان نیز در حال ثبت است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد