معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:

جوجه ریزی یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه در مرغداری‌های کهگیلویه و بویراحمد

یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه در مرغداری‌های این استان جوجه‌ریزی شده است.
کد خبر: ۱۴۴۹۰۳۷
به گزارش جام جم آنلاین،رضا بهنام پور گفت: برای تامین گوشت مرغ گرم در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و عید نوروز یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در ۶۰ واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شد.
وی اظهارکرد: در نتیجه این عملیات دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می‌شود و در بازه زمانی ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ به بازار مصرفی استان عرضه خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در شرایط طبیعی یک هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ مورد نیاز استان است، اما با توجه به افزایش تقاضای گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال که جزء ایام پر مصرف گوشت هستند، ۷۵۰ تن بیش از نیاز تولید شده تا این افزایش تقاضا را پوشش دهد.
 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها