به گزارش جام جم انلاین از گرگان وی با بیان اینکه در کشور تعداد انگشتشماری کشتارگاه وجود دارد که توانسته است گرید A در تولید گوشت مرغ را به دست بیاورد، افزود: در کشتارگاه بیتامین پیش از این خط دوم کشتارگاه برای تولید این نوع مرغ را راهاندازی کردهایم و مشکلی در زمینه تولید نخواهیم داشت.
رئیس هیئت مدیره شرکت بیتامین درخصوص تفاوت تولید مرغ با درجههای B و A تصریح کرد: مرغی که برای کشتار وارد میشود اگر به طریق دستی کشتار شود، در این روش امعاء و احشاء داخلی مرغ مانند ششها، نای و مری در لاشه باقی میماند و اینها به شرط داشتن سایر ضوابط مانند وزن مناسب در دسته B طبقهبندی میشوند، مابقی مرغها اگر با خط دو به شیوه اتوماتیک کشتار و همه امعاء و احشا کاملا تخلیه و با چیلر آبی خنک شوند گرید یا درجه آنها A خواهد بود.
مهندس هلاکوئی درباره مزیت مهم تولید مرغ با درجه A توضیح داد: به دلیل عدم وجود امعاء و احشاء در شکم مرغ با درجه A فسادپذیری این نوع مرغها نسبت به سایر درجات کمتر است و عمر ماندگاری بیشتری دارد.
رئیس هیئت مدیره زنجیره بیتامین اظهارداشت: مجموعه بیتامین در تلاش است با استفاده از به روزترین فناورهای موجود در کشور و حتی خارج از کشور مرغ سالم و بهداشتی با بهترین کیفیت را به دست هموطنان عزیزمان برساند که در همین زمینه اقدام به دریافت درجه A برای تولید گوشت مرغ در کشتارگاهها خود کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان