جام جم آنلاین - خوزستان، ناصر عسکری فرد با اعلام این خبر گفت: در زمان اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ۱۹ اسفند ماه سال 1402 لغایت 21 فروردین ماه 1403 تعداد 13 هزار بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان صورت گرفته است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: در این بازدیدهای بهداشتی بالغ بر 10 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک توسط کارشناسان بهداشتی استان ضبط گردید که از این مقدار بیش از 7 هزار کیلوگرم، برابر دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.
وی در ادامه بیان کرد: در این بازه زمانی بیش از یک هزار و 300 تن گوشت قرمز و حدود 9 هزار و 500 تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارتهای شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف گردید.
عسکری فرد با اشاره به پلمب 7 واحد عرضه فرآورده خام دامی متخلف در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی گفت: این واحدهای متخلف بهداشتی با حکم مراجع قضایی استان پلمب شدند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان تاکید کرد: هم استانیهای گرامی در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآوردههای خام دامی توجه داشته باشند و فرآوردههای خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید میشوند خریداری نمایند و از خرید هرگونه گوشت و لاشههایی که در کنار معابر و جادهها به صورت غیرمجاز کشتار میشوند اکیدا خودداری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد