به گزارش جام جم آنلاین مازندران، نصراله پورحسین باقری با اشاره به اهمیت تولید گوشت مرغ و جایگاه آن در سبد غذایی روزانه مردم از فعالیت 69 واحد مرغداری گوشتی و 15 واحد مرغ مادر گوشتی در شهرستان بابلسر خبر داد و گفت: سالانه 17 هزار تن گوشت سفید در شهرستان تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر بیان کرد: گوشت طیور به خصوص مرغ علاوه بر مقادیر بالای پروتئین دارای ویتامین های مختلف، چربی های کم اشباع و مواد معدنی مختلفی است که آنرا به یک منبع غنی از مواد مغذی برای سلامت و رشد انسان تبدیل می کند.
وی تصریح کرد: استفاده منظم و صحیح گوشت مرغ تاثیر بسزایی در سطح فعالیت های جسمی و ذهنی داشته و می تواند سلامت فرد را تا حد مطلوبی تضمین کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: