مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:

رشد ۷ درصدی تولید گوشت در خراسان شمالی

اسدالله ابراهیمی _جام جم آنلاین _  مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی از رشد هفت درصدی تولید گوشت قرمز و سفید در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۶۰۷۲۳
نویسنده اسدالله ابراهیمی

دکتر حمید رمضانی در گفتگو با خبرنگار جام جم گفت : در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید قرمز در کشتارگاه‌های این استان استحصال شده است که از این مقدار ۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است. وی گفت: گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است. رمضانی افزود: میزان کشتار طیور در استان طی سال گذشته ۱۴ درصد رشد و دام سبک و سنگین ۳۹ درصد کاهش داشته است. به گفته وی، میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است. این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌شود. وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضیعت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها