به گزارش جام جم آنلاین،سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی گفت: در فرآیند تدوین کاتالوگ از منابع معتب علمی داخلی و خارجی استفاده شده است.
ابراهیمی افزود: سرفصلهای این کتابچه شامل بر معرفی زرشک زرشک و عناب، میزان تولید و سطح زیر کشت زرشک و عناب در ایران، ارزش غذایی و خواص دارویی زرشک و عناب، فراوری و فراوردههای زرشک و عناب، محصولات دارویی و بهداشتی بر پایه زرشک و عناب، اهمیت گردشگری زرشک و عناب و فرصتهای پیش روی صادرات زرشک و عناب تهیه و تدوین شده است.
وی گفت: در این کتابچه تصاویر واقعی زرشک و عناب و محصولات تولید شده از آنها بصورت تمام رنگی و در ۴۴ صفحه چاپ شده است.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی افزود: این کتابچه در مرحله اول با تیراژ ۱۰۰۰ عدد چاپ شده است که برای معرفی زرشک و عناب در نمایشگاههای خارجی و همچنین رویدادهای بین المللی داخلی در اختیار سرمایه گذاران، مشتریان خارجی قرار میگیرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی در گفتگو با جام جم مطرح کرد