جام جم آنلاین، حسین رحیمیان صبح امروز شنبه در جریان بازدید از کارخانه آرد فجر سنندج اظهار کرد: در راستای نظارت بهتر بر روند تولید و عرضه آرد، کارگروهی متشکل از دستگاه ها و سازمان های مسئول در این بخش تشکیل شده است.
وی با اشاره به چرخه معیوب نظارت و بازرسی از حوزه آرد و نان در استان، افزود: متاسفانه مردم به هیچ عنوان از کیفیت نان استان رضایت ندارند و دلیل اصلی این کیفیت پایین را خبازان می دانند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با تاکید بر لزوم تشدید نظارت ها بر روند عرضه آرد و فعالیت خبازی ها، گفت: انتظار می رود که در سایه تشکیل این کارگروه و با عنایت به مطالبه جدی مردم شاهد ارتقا کیفیت نان در استان کردستان باشیم.
رحیمیان ضمن تاکید بر لزوم توجه به تامین گندم باکیفیت و تحویل آن به کارخانه های آرد در استان کردستان، افزود: با توجه به بررسی های صورت گرفته ظاهرا کیفیت گندم در کردستان متوسط و رو به پایین است و به همین دلیل باید با گندم بهتر مخلوط شده و زمینه برای ارتقا کیفیت آرد استان فراهم شود.
وی بر تداوم بازرسی از واحدهای تولید آرد در استان کردستان تاکید کرد و یادآور شد: تعزیرات حکومتی در کنار سایر ادارات و سازمان های مسئول، وظیفه نظارت و بازرسی خود را به صورت جدی دنبال می کند.
در جریان این بازدید مدیرعامل واحد تولیدی آرد فجر سنندج به تشریح فعالیت های مختلف در حوزه آرد و نان و برنامه های آتی شرکت پرداخت و مدیر شرکت بازرگانی دولتی استان کردستان گزارشی از وضعیت و فعالیت های حوزه گندم و آرد در استان را ارائه کرد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد