به گزارش
جام جم آنلاین،رضا بهنام پور افزود: ۱۵۵ واحد گوشتی مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از تعداد ۱۳۰ واحد فعال و ۱۰ واحد غیرفعال است.
وی گفت: در دو سال اخیر ۱۰ واحد مرغداری به بهره برداری رسید، ۱۰ واحد احیا و ۶ واحد نیز افزایش ظرفیت داده شد.
بهنام پور تصریح کرد: نیاز سالانه استان کهگیلویه و بویراحمد به گوشت مرغ ۲۱ هزارتن با سرانه مصرف ۲۸ کیلوگرم است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: پارسال ۲۰ هزار و ۱۰۰ تن تولید گوشت مرغ در استان تولید شد که با این وضعیت ۹۰۰ تن تا خودکفایی استان در رابطه با گوشت مرغ فاصله وجود دارد و با بهره برداری از واحدهای مرغداری در حال ساخت به خودکفایی خواهیم رسید.
بهنام پور تاکید کرد: سه کشتارگاه فعال در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
وی بیان کرد: مرغ زنده تابع عرضه و تقاضا است که بخشی از مرغ تولیدی استان به خارج از استان انتقال داده میشود و بخشی از نیاز استان نیز از استانهای همجوار تامین میشود.