به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، محمدرضا جوانمرد روز شنبه، افزود: این تعداد از بچه ماهی که در واقع در مرحله اولیه رشد، تخم چشم زده نامیده میشود، از مبادی ورودی کشور و براساس قوانین گمرکی و دامپزشکی وارد کشور شده تا پس از رشد اولیه در استخرهای مجتمع آبزی پروری به وزن مناسب برای پرورش برسند.
وی ادامه داد: پس از حدود ۶۰ تا ۷۰ روز از ورود تخمهای وارداتی و معرفی آن به استخر تفریخ، لارو ماهی به وزن حدود ۲ گرم رسیده که قابلیت انتقال به استخرهای پرورش ماهیان قزل آلا را نیز دارد.
رئیس اداره دامپزشکی خمین بیام کرد: ۱۰۰ تُن گوشت ماهی قزالآلا در ۹ ماهه امسال در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار شد.
جوانمرد با بیان اینکه عنوان کرد: ۷۵مورد بازدید، پایش و مراقبـت از واحدهای آبزی پروری نیز از ابتدای امسال تاکنون، صورت گرفت.
رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: پرورش دهندگان ماهی برای بهرهوری بهتر باید تغییراتی در مراکز خود ایجاد و شرایط استخرها را از وضعیت سنتی به صنعتی تبدیل کنند و با اصلاح مدیریتی لازم در راستای دستیابی به بازارهای خارج از شهرستان بکوشند.
جوانمرد با اشاره به فواید مصرف ماهی، گفت: مصرف ماهی نقش موثری در سلامت قلب دارد و سرشار از مواد مغذی پروتئین، ویتامین D و بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفری دارای بخشهای مرکزی و کمره است.
شهرستان خمین دارای ۲۰ واحد پرورش ماهی قزلآلا و یک واحد تفریخ است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد