به گزارش
جام جم آنلاین، علی محمدی روز یکشنبه افزود: اکنون ظرفیت مجموع ۱۶ اقامتگاه بومگردی و رباط تغییر کاربری یافته شهرستان تربت حیدریه، ۳۵۰ نفر است که از این تعداد سه باب رباط تاریخی تغییر کاربری یافته توسط مالکان به نامهای رباط تهمینه، طبسی و لاری با ظرفیت ۱۲۰ نفر و بقیه اقامتگاه بومگردی هستند.
وی ادامه داد: بر این اساس با اقدامات تشویقی موفق به جلب نظر یک سرمایهگذار برای سرمایهگذاری در حوزه هتلداری شدهایم که اکنون مشغول کار در بلوار شهید باهنر تربت حیدریه است، در این راستا تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
رییس اداره میراث فرهنگی تربتحیدریه با اشاره به حضور فعال این نهاد در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی در مشهد طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت ماه گفت: هدف از شرکت در این نمایشگاه در قالب پنج غرفه، معرفی جاذبههای گردشگری و صنایع دستی تربتحیدریه است.
وی افزود: بعد از ساخت هتل دومین موضوعی که روی آن متمرکز هستیم، احیا و توسعه کاروانسراهای بین راهی است و بر این اساس اکنون کاروانسرای بین راهی در مناطق «کَسکَک، رباط کامه و تروسک» به مزایده گذاشته شده است.
محمدی بیان کرد: در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی نیز ایجاد بازارچه صنایع دستی و سوغات در مبادی ورودی شهر و نیز عقد قرارداد برای احیای «رباط کامه و حمام حاج رییس» انجام شده است که تاکنون ۲ سرمایهگذار اعلام آمادگی کردهاند که در حال انجام مذاکره و رایزنی هستیم.
وی گفت: تکمیل زیرساختهای گردشگری در روستاهای گردشگر پذیر مانند «رودمعجن، حصار، صنوبر، کدکن و نسر تربت حیدریه» نیز از دیگر مباحثی است که اکنون در این نمایشگاه به معرفی آنها مشغول هستیم.