کیفیت شیر مراکز تولیدی استان در حد استاندارد اتحادیه اروپا است

با توجه به نتایج آزمایشهایی که بر روی شیرخام تولیدی در استان حاصل شده، امکان صادرات شیر واحدهای مذکور به کشورهای دیگر امکانپذیر خواهد بود. 
با توجه به نتایج آزمایشهایی که بر روی شیرخام تولیدی در استان حاصل شده، امکان صادرات شیر واحدهای مذکور به کشورهای دیگر امکانپذیر خواهد بود. 
کد خبر: ۱۵۲۶۰۱۲
جام جم قزوین - مدیر کل دامپزشکی استان قزوین در جلسه کمیته فنی اداره کل دامپزشکی استان قزوین که صبح امروز برگزار شد با اعلام این خبر افزود: طرح رصد و پایش شیر خام تولیدی در استان قزوین از ابتدای سال در حال انجام است که بر اساس نتایج آزمایش های کسب شده، میزان افلاتوکسین موجود در شیر خام نمونه برداری شده از مراکز تولید شیر استان در سطح استاندارد های اتحادیه اروپا است.
دکتر مهدی جلوخانی تصریح کرد: یکی از فاکتورهای عمده پایین آورنده میزان افلاتوکسین در شیر، بهداشت خوراک دام مصرفی است، که با اقدامات بهداشتی صورت گرفته در خوراک دام دامداری های استان و اجرای ضوابط ساختاری بهداشتی دامپزشکی در دامداریها، خوشبختانه میزان افلاتوکسین تا حد قابل قبول، کاهش پیدا کرده است.
این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: با توجه به نتایج آزمایشهایی که بر روی شیرخام تولیدی در استان حاصل شده، امکان صادرات شیر واحدهای مذکور به کشورهای دیگر امکانپذیر خواهد بود. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها