جام جم قزوین - نسرین جوادی با اعلام این مطلب افزود: برای رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری از تولید بیماری ها، لازم است مخازن ذخیره از جنس فلز ضد زنگ، پلی اتیلن و یا سایر مواد مناسب و با دوام تهیه شود.
وی همچنین ادامه داد: درب مخازن باید مجهز به قفل بوده تا از ورود گرد و غبار، حشرات و جوندگان به داخل آن جلوگیری شده و فضای داخلی آن نیز قابل دسترسی باشد تا امکان شستشو و تمیز کردن مخزن وجود داشته باشد.
جوادی اظهار داشت: برای جلوگیری از رشد جلبک، می بایست جنس مخازن غیر شفاف ترجیح داده شده و حداقل هر شش ماه یکبار ، تمیز، گند زدایی و شستشوی کامل شود.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان قزوین در پایان خاطر نشان کرد: ذخیره سازی آب آشامیدنی در منازل در مواقع اضطراری از جمله افت فشار و یا قطعی آب متداول و حایز اهمیت است و حجم مناسب برای این ذخیره سازی نیز در هر واحد 50 الی 100 لیتر به ازای هر نفر با توجه به فضای در دسترس در نظر گرفته می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد