نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی

کارشناسان بهداشت تغذیه در آمریکا تاکید دارند که بسیاری از میکروب‌های بیماری‌زای موجود در مواد غذایی آلوده مانند سالاد و سبزیجات که بیشتر مردم را مسموم و بیمار می‌کند با رعایت چند نکته بهداشتی هنگام تهیه غذاهای خانگی قابل کنترل و پاکسازی است. به گزارش ایسنا، محققان در مطالعه جدید خود چند راهکار موثر برای کاهش خطر مسمومیت‌های غذایی ارائه کرده اند که عبارتند از:
کد خبر: ۵۳۸۴۶۵

ـ همه انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه را چه پوست داشته باشد و چه نداشته باشد، قبل از مصرف با آب سرد لوله‌کشی خوب بشویید.

ـ قبل از خوردن میوه‌ها و سبزی‌ها حتما قسمت‌های خراب و آسیب‌دیده آن را با چاقو جدا کنید.

ـ این مواد غذایی را پیش از مصرف و برای از بین بردن باکتری‌های بیشتر با دستمال کاغذی نو و تمیز خشک کنید.

ـ برای خرد کردن میوه‌ها و سبزی‌ها حتما از سینی یا ظرف جدا از گوشت و مرغ خام استفاده کنید و بالاخره این که قبل از مصرف هر خوراکی حتما دست‌های خود را حداقل 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها