به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورنیوز، نیروی جاذبه زمین در پی این اتفاق بر مدار این سیارک تاثیر خواهد گذاشت و یک سال آن را از 368 روز به 317 روز کاهش می دهد.
حدود ساعت 11:04 جمعه شب به وقت تهران فاصله این شی آسمانی از زمین به کمترین حد ممکن رسید.
این سیارک که تقریبا به اندازه یک استخر است حرکت خود را از فراز آسمان اقیانوس هند شروع کرد و از آن به بعد از قاره های اقیانوسیه، آسیا، اروپا و آفریقا قابل مشاهده است.
پل چوداس، از ناسا می گوید: «در سال 2046 این سیارک بار دیگر به زمین نزدیک می شود اما با آن برخورد نخواهد کرد. مدار این سیارک به قدری دقیق است که ما می توانیم حرکت آن را پیش بینی کنیم. در قرن بیست و یکم البته امکان اندکی وجود دارد که این سیارک در سال 2080 با زمین برخورد کند. به هر حال خیال ما می تواند برای مدتی طولانی از برخورد این سیارک با سیاره خودمان آسوده باشد.»
فاصله این سیارک از زمین به اندازه تقریبا سه برابر فاصله تهران تا واشنگتن رسید. فاصله ای که در دنیای اخترشناسی بسیار کم است. تا به حال هیچ سیارکی با این اندازه، به زمین این قدر نزدیک نشده است.
صد و پنج سال قبل یک شی آسمانی با عبور از فاصله پنج تا ده کیلومتری زمین در منطقه تونگوسکای روسیه خرابی گسترده ای به جا گذاشت.
هشتاد میلیون درخت بر اثر انفجار ناشی از این حادثه ریشه کن شدند. دانشمندان قدرت انفجاری این واقعه را هزار بار قدرتمندتر از انفجار اتمی هیروشیما تخمین زده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
فؤاد ایزدی، کارشناس حوزه روابط بینالملل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با پژوهشگر حوزه ارتباطات و رسانه عنوان شد