این سیارک با پهنای 335 متر یکی از سیارکهای بالقوه خطرناک برای زمین محسوب میشود که در صورت برخورد، آسیبهای جدی به زمین وارد خواهد کرد.
سیارک «2014HQ124» تنها شش هفته قبل (23 آوریل) کشف شد که زمان کافی برای منحرف کردن یک سیارک بالقوه خطرناک از مسیر حرکت به سمت زمین نیست.
این قطعه جامد سنگی با ترکیبات تقریبا نامشخص، روز یکشنبه هشتم ژوئن (18 خرداد) از فاصله 1.25 میلیون کیلومتری زمین – 3.2 برابر فاصله زمین تا ماه – عبور خواهد کرد که خطر جدی برای ساکنان زمین در پی نخواهد داشت.
اما برخورد احتمالی آن با زمین، باعث انفجاری با قدرت 2,000 مگاتن میشود؛ برای مقایسه شدت این انفجار احتمالی میتوان گفت که قدرت انفجار بمب اتمی بر فراز هیروشیما تنها 100 کیلوتن بود (یک مگاتن معادل 1000 کیلوتن است).
چنین برخورد شدیدی منجر به ایجاد دهانه برخوردی به قطر 4.8 کیلومتر بر روی زمین شده و موج انفجار، شکستن شیشهها را تا فاصله 100 کیلومتر دورتر به دنبال خواهد داشت.
سیارک «2014HQ124» با نام مستعار «جانور وحشی» با سرعت 50 هزار کیلومتر در ساعت در حال حرکت است، اما اگر در مسیر برخورد با زمین قرار میگرفت، گرانش زمین باعث افزایش سرعت آن به بیش از 64 هزار کیلومتر در ساعت میشد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
فؤاد ایزدی، کارشناس حوزه روابط بینالملل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با پژوهشگر حوزه ارتباطات و رسانه عنوان شد