لیکوپن رنگدانهای است که در قرمزی بافت گوجهفرنگی هم تاثیر بسزایی دارد. آنتیاکسیدانهای موجود در گوجهفرنگی میتوانند با سلولهای سرطانی مبارزه کرده و مانع از ابتلا به بیماریهای قلبی شوند. نوشیدن یک لیوان آبگوجه فرنگی به بدن کمک میکند از افزایش سطح آنزیمها و پروتئینهایی که میتواند به بدن آسیب برساند، جلوگیری کند و به این ترتیب از هرگونه آسیب احتمالی به بافت ماهیچهای و مغز نیز جلوگیری میشود./ Daily mail
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.