به گزارش روز یکشنبه جامجم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، محمدعلی محققی افزود: سرطان یک بیماری مزمن است که معمولاً در دوران کهنسالی اتفاق میافتد و در سالهای گذشته به دلیل اینکه جمعیت ایران جوان است این بیماری چندان مطرح نبوده ولی به موازات تغییر هرم سنی، میانسال و سالمند شدن جمعیت در دهههای آینده سرطانها اصلیترین مساله سلامتی ایران خواهند شد.
وی افزود: آمارهای مختلفی در برنامههای ثبت سرطان بر اساس جمعیت و آسیب شناسی ثبت شده که نشان میدهند از هر 100 هزار نفر در هر سال در بین مردان حدود 110 نفر و در زنان حدود 90 نفر به انواع جدید سرطانها مبتلا میشوند.
محققی ادامه داد: 25 درصد سرطانهای زنان، سرطان سینه است که خوشبختانه با آگاهیهایی که جامعه زنان در این خصوص یافته در سالهای اخیر تشخیص سریع اتفاق میافتد و نتایج درمانی آن معادل بهترین مراکز بیناللملی دنیاست.
وی افزود: در بین مردان هم سرطان معده بسیار شایع است و اولین علت مرگ و میر در کشور سرطان معده است.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص رشد بیماریهای سرطانی در کشور گفت: به موازات مسن شدن جمعیت، انواع سرطان در حال رشد است ولی از نظر ریسک فاکتورها این بیماری تحت کنترل است و شواهدی مبنی بر تهدید بیشتر در سالهای آینده در جامعه نداریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب