دکتر محسن جهانشاهی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با اشاره به مطالعات میدانی بر روی قابلیتهای فناوری نانو در بخش دارو، گفت: علاوه بر آن تحقیقاتی با دانشگاه «اوتاوا» در زمینه مشکلات رشته علوم اعصاب انجام شد که نتایج نشان داد فناوری نانو میتواند به دانشمندان علوم مغز و اعصاب یاری رساند.
وی با اشاره به راههای استفاده از فناوری نانو در حوزه علوم اعصاب، افزود: فناوری نانو در اکثر تحقیقات مربوط به مغز و اعصاب، تولید داروها برای بیماریهای مغزی و همچنین دارورسانی به قسمتهای بسیار خاص مغز و اعصاب، کاربرد دارد ضمن آنکه این فناوری در علوم پزشکی و صنایع دارویی و زیستفناوری نیز نفوذ بسیاری داشته است.
رئیس پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، با بیان اینکه بر اساس نظریههای جدید حافظه در حقیقت همان ذخیره اطلاعات در سیناپسها است، خاطرنشان کرد: از این رو شناخت سیناپس ها در حال حاضر نیاز روز جامعه علوم اعصاب است و در این تحقیقات ما با معرفی قابلیتهای فناوری نانو در این حوزه مسیر جدیدی را پیش پای محققان علوم اعصاب در همکاری با محققان فناوری نانو قرار دادهایم.
جهانشاهی افزود: به بیان ساده سیناپسها به کمک مواد بسیار ریزی به نام انتقال دهندههای عصبی اقدام به ارسال پیامهای مغزی و همچنین ذخیره اطلاعات میکنند. ما با فناوری نانو قادر به ردیابی این پیام رسانها هستیم.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد