خانه‌آرایی با رنگ بنفش‌

بنفش تقریباً رنگی اسرارآمیز است که بسیاری از مردم علاقه فراوانی به این رنگ دارند. از رنگ روشن بنفش یاسی گرفته تا بنفش تیره مخملی همگی به فضای خانه زیبایی و درخشندگی و جذابیت خاصی می‌دهند.
کد خبر: ۵۹۴۶۰۰

با نگاه به ترکیب‌بندی رنگی زیبای یک گل زنبق بنفش که در ترکیب با رنگ سفید و زرد آمده است می‌توانید برای طراحی داخلی زیبای اتاق و خانه خود بهره بگیرید. 

 این رنگ به‌‌ همان اندازه‌ای که در تاریخ، پرآوازه بوده است در طبیعت نیز به‌‌ همان اندازه برجسته و
پر اهمیت است و می‌توانید از انواع ترکیبات رنگی بنفش که در طبیعت می‌بینید، برای طراحی جذاب دکوراسیون منزل خود بهره بگیرید. شما می‌توانید از ترکیب رنگی گل‌های بنفش و زرد یا بنفش و صورتی همراه با برگ‌های سبز و شاخه‌های قهوه‌ای برای طراحی رنگ دکوراسیون داخلی خانه الهام بگیرید. مثلاً در مریم گلی می‌توانید ببینید که رنگ بنفش تیره به چه زیبایی با سبز ترکیب شده. در گل زنبق هم بین رنگ سفید و زرد و بنفش کنتراست (تضاد) بسیار زیبایی ایجاد شده است. یک کلم بنفش را از وسط ببرید و همین کار را با یک بادمجان انجام دهید تا ترکیب ستایش برانگیز سفید و بنفش داخل این سبزیجات را ببینید. تمام این ترکیبات رنگی زیبای موجود در طبیعت می‌تواند راهنمای شما در تزیین و طراحی دکور داخلی خانه باشد. 

 از آنجایی که بنفش ترکیبی از ۲ رنگ آبی و قرمز است، هم می‌تواند به عنوان یک رنگ گرم و هم به عنوان رنگ سرد مورد استفاده قرار گیرد. رنگ بنفش و سایه‌ای از ارغوانی (با ترکیب قرمز بیشتر) طرح آبی سرد را به طرحی گرم تبدیل می‌کند در حالی که استفاده بیشتر از رنگ آبی نیلی در ترکیب با نارنجی گرم در طراحی داخلی رنگ بنفش سردی را تولید می‌کند. 

 به طور کلی باید گفت که ترکیب رنگ زرد و بنفش به طور متعادل فضای شورانگیز و جذابی را در طراحی داخلی خانه ایجاد می‌کند. ترکیب انواع طیف‌های رنگ بنفش روشن و یاسی با کمی ارغوانی تیره می‌تواند فضای آرامش بخش، عرفانی و عاشقانه‌ای را در یک اتاق خواب به وجود آورد. خود بنفش‌های خالص در برخی طراحی‌های مقتدرانه به کار می‌روند. 

 طراحی دکوراسیونی که رنگ بنفش به کار رفته در آن بیشتر فضایی سرزنده و شاد را در خانه ایجاد می‌کند ولی قبل از کاربرد آن در دکور خانه مطمئن شوید که به این رنگ علاقه دارید و می‌توانید با آن زندگی کنید اما با دانستن تاریخچه بنفش چطور ممکن است که دوست نداشته باشید از این رنگ در محیط زندگی و دکور خانه خود استفاده کنید. سال‌ها است از پادشاهان گرفته تا قهرمانان جنگی و مردم عادی رنگ بنفش را نشانه اصالت، قدرت، روحانیت،‌گاه شهرت، پنهانکاری و رمز و راز می‌دانستند. 
>> خانواده

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها