به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- یوسف فتاحبیگی اظهار کرد: هرگونه اختلال در کارکردهای خانواده بر فرایند رشد و شکلگیری شخصیت نوجوان تاثیر گذاشته و اصول زندگی اجتماعی آنها را مختل میکند. خانواده اساسیترین نهاد در جامعهپذیر کردن کودکان و نوجوانان بهویژه در سالهای حساس اولیه زندگی است و عملکرد خانواده نقش بسیار تاثیرگذاری در تغییرات، حل تضادها و تعارضات، همبستگی بین اعضاء و اعمال الگوهای انضباطی، رعایت حد و مرزها، اجرای مقررات و اصول حاکم بر خانواده و جامعه توسط فرزندان دارد.
رییس کانون اصلاح و تربیت زندانهای ایلام با بیان اینکه رفتار انحرافی نوجوانان و جوانان در تعامل با دیگران خصوصا در تعامل با افراد نزدیک و صمیمی آموخته میشود که خانواده باید مراقبت لازم را انجام دهد، تصریح کرد: رفتارهای انحرافی والدین و دوستان از مهمترین منابع برای یادگیری رفتارهای بزهکارانه فرزندان است.
فتاحبیگی با تاکید بر اینکه حاکم بودن روابط مطلوب و دوستانه در درون خانواده رشد ذهنی، عاطفی، روانی و اجتماعی فرزندان را امکانپذیر میسازد و مهمترین گام در پیشگیری از بروز رفتارهای بزهکارانه فرزندان است، ادامه داد: کارکرد نامطلوب خانواده موجب آشفته شدن روابط عاطفی بین اعضای خانواده و بهویژه فرزندان میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد